fredag 18 mars 2016

Ledx cobra 5500 prisjakt

Din skidbutik på nätet, Bra priser och snabba leveranser. Outdoor och längdåkning. Stort utbud till bra priser. Snabba leverenser och nöjda kunder. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från nätbutiker och fysiska butiker.


Gå till gamla Prisjakt. Rank 8i Pannlampor. Jämför pris på alla LedX Pannlampor. Här får du riktigt mycket ljus och en optimerad ljusbild som lyser både långt och brett samtidigt.


Objektiva prisjämförelser. Cobra har st LE Cree XM-L U och en elektronik med en unikt hög verkningsgrad. Den höga verkningsgraden tillsammans med st LED ger fantastiskt mycket ljus. Ljuset på Cobran är inte bara starkast i LedX -serien, den ger också det mest optimala ljuset.


Ledx cobra 5500 prisjakt

Superlampan LedX Cobra har blivit bättre. Pannlampan som krossar det mesta inom sitt område är inte bara populär bland orienterare, cyklister, enduro-åkare och på byggen. Batteritid med V batteri är ca min. Backup-ljuset har två olika linser för att ge både bra bredd och läng och ett reflexfritt ljus. De båda dioderna har olika spridning, vilket gör att den lyser både långt och brett samtidigt och på så sätt ger ett perfekt ljus för traillöpning, skidåkning, klättring, MTB, ridning, orientering, arbete eller rullskidåkning.


Jag har testat den kanske starkaste pannlampan på marknaden, här är en liten videosummering. Eller om du förvarar batteriet i tex midjeväska och den vanliga kabeln inte räcker till. De nya kablarna har XT60-kontakter vilket underlättar i- och urkoppling när du behöver hoppa av din Enduro. UltrAspire Spry som väska till det stora batteriet. LEDX förlängningskabel 1cm.


Ledx cobra 5500 prisjakt

Ledx :n räätälöity paketti erityisesti enduroon. Grymt bra ljus i kombination med låg vikt och lång drifttid. Med elektroniken integrerad i lampfästet kan lamporna göras både lätta och kompakta, ledx lampor är bland dom allra lättaste på marknaden. Med deras nya lampfäste har lampans tyngdpunkt flyttats närmare pannan så den upplevs ännu lättare.


The backup light weighs only grams, grams with battery. Den ger mer ljus än de flesta billjus (halv och helljus tillsammans). Snäpps på under lampan före start. Kan tändas på en sekun lyser i minst min, ger ett ljus på ca 3LUMEN och väger gram med batteri. Genom tillverkning i Sverige och högt kvalitetstänk levererar våra pannlampor det bästa ljus du kan tänka dig.


Ledx cobra 5500 prisjakt

En pannlampa måste sitta skönt på huvudet och framförallt sitta still. Passform huvudställning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg