onsdag 23 mars 2016

Pull up stång utan skruv

Vi har ett stort utbud. Här hittar du kampanjprodukterna! Stort sortiment av Aminosyror. Hitta till bästa pris hos oss! Handla hos Gymgrossisten! I lager, snabb leverans!

Multifunktionellt träningsredskap. Passar alla standarddörrar. Flera greppmöjligheter. Många pull-up stångar till låga priser. I vår webbshop hittar du alltid något som passer.


För att hitta den bästa pull up stången på marknaden började vi gå igenom alla butikers utbud. De fem mest intressanta modellerna valdes ut och slutligen utsågs en vinnande chinsstång. Abilica DoorGym Advanced – Bästa chinsstången!

Du kan så klart göra chin ups och pull ups men också träna på din Front lever samt Back lever, leg-raises och mycket mer. Det är bara din fantasi som sätter gränser. De flesta behöver sannerligen det utav de aktiviteter de måste varje dag. Iron Gym Chin up stång Dörrtrapets är ett kompakt hemgym för hemmaträning. Bjuder in till effektiv styrketräning för träning av överkroppen.


Ställbar dörrtrapets passar nästan alla standard-dörrkarmar (60- 90cm) och kan enkelt hängas upp utan skruvar. Med pull up - stången kan du utföra pull ups och chin ups, två riktigt effektiva övningar som aktiverar stora delar av överkroppen. Pull up - stång i dörrkarmen. Fäst pull - up - stången ordentligt i en dörrkarm och plocka bort den när du har tränat färdigt.


Pull up - stång för smidig hemmaträning. Skruv och fästen ingår. Det perfekta redskapet för effektiv träning av överkroppen! Med Kayobas pull up - stång kan du utföra pull ups och chin ups, två riktigt effektiva övningar som aktiverar stora delar av överkroppen. PM2är en robust chin- up - stång som fungerar utmärkt ensam till Chin-ups, remmar och band m. Den kan också sättas ihop till en serie.


Googlade runt en hel del innan jag bestämde mig för att INTE skruva väggen alls i golvet utan bara klämma fast den. För att öka friktionen och förhindra att stålregeln ligger och skaver mot golvet så klistrade jag fast tre remsor med fönsterlist undertill.

Chins och pull up stång för dörr - Proffs. Chinsstång för dörr med olika typer av greppkombinationer. Sköna handtag gör den optimal för chins och pull ups. Denna stång kräver ingen installation utan monteras i dörrkarmen utan skruvar eller liknande.


Vill du börja träna direkt och slippa en komplicerad montering? Dörrtrapetsenär en pull - up bar som du fäster utan skruvar , för att effektivt träna överkroppen. Ett gummiband som detta är gjord av 1 naturlig latex och är extremt hållbar. Gummiband har blivit mycket populära på senaste tiden. PowerBand kan användas för många olika slags träning.


Möjligheterna är oändliga. Med den här utrustningen behövs inga skruvar eller krångliga monteringskrav upp till 70kg. Chins- stången monteras enkelt i dörröppningar så du kan träna på chins, pull -ups och andra övningar som du kan göra hängandes. Jag har en plan på att bygga en pull up - stång med hjälp av tryckt byggtimmer och någon form av stång.


Utan att den vickar det minsta. Tänkte ha den drygt 5m upp ungefär. Var hitta pull - up - stång. Finns med rak eller böjd stång och som multistång med flera olika grepp. Tänk på att välja en modell som är anpassad för din vikt och med rätt längd så att den passar.


Kontrollera att du använder rätt skruvar och pluggar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg