tisdag 29 mars 2016

Dang sushi linköping

Hos oss får du den bästa sushin till det bästa priset! Vår sushi är lagad med omsorg och alla råvaror håller hög kvalitet. Här kan du njuta av sushi , nigiri, maki och sashimi av toppkvalitet till toppriser.


Dang sushi linköping

Varmt välkommen till oss. Riktigt trevlig och förstående personal. Reviews No frills but great sushi and the off lunchtime deal is amazing. Onlinepizza är nu foodora!


Vi erbjuder högkvalité sushi till låg pris med omsorg i en harmonisk miljö. Restaurang AB är ett mindre aktiebolag med anställda. Senaste räkenskapsåret gjordes en förlust på 6TKR.


Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta. Testa kostnadsfritt i tre månader. Trevligt bemötande och kvalité på maten. Min ´go to´ när jag är sugen på sushi.


Värderingen för atmosfär är dock lägre med ett medelvärde på 3. Sushi av hög kvalitè till bra priser! Vi serverar traditionell sushi och sushiburrito. Den var ypperligt god. Så jag förstår om de tytcker så om makin och california-rolls m. Studenter vid LIU har rabatt vid uppvisande av studentkort. Vi tar emot kort och swish men inte kontanter.


Linköping , Sverige på TripAdvisor. En aning dyrt men med tanke på kvalitén så är det förståeligt. Rekommenderas starkt för er som är ute efter riktig sushi.


God öl, trevlig personal och superfin lokal. Bitarna var precis så hårt packade att bitarna håller ihop när man har rätt grepp med sushi -pinnarna, inte mer packat än så. Hjälper också att fisken (laxen speciellt!) faller isär lätt i munnen.


Avokadon var så mjuk att det kändes som att det var avokadomousse. IKI ett japanskt ord och är ett uttryck för enkelhet, spontanitet och originalitet. Det är romantiskt, djärvt och smart. Det vi vill med IKI är att erbjuda våra. Letar du efter något gott och samtidigt prisvärt har du helt klart kommit rätt!


Hej Vi har lunch erbjudande! Mer info finns på dangsushi. Underbar sushi och en stilren atmosfär i ett levande. Här hittar du samma goda sushi som på Bergavägen men även en utökad meny med fler varma rätter. Dessutom kan du njuta av maten med ett glas vin, en god japansk öl eller varför inte risvinet saké.


Vi är dessutom först i Åkersberga med att servera ramen (nudelsoppa)! SAKURA SUSHI ÄR EN JAPANSK RESTARAUNG I MALMÖ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg