tisdag 22 mars 2016

Fästa takkopp

Smart takkopp som hjälper dig att montera din lampa snyggt och utan glipor. Utmärkt ifall man vill fästa flera upphäng i taket. Jag förstår inte hur man kan hänga lampan i denna takkopp utan krok. Kan man fästa en krok i takkoppen eller är det tänkt att man ska göra på något annat sätt?


Hur långt är röret till takkoppen och är det blank mässing?

Hur hänger man upp takkoppen ? Vilka mått har takkoppen ? Mått på denne takkopp ? Bekymret är delvis pga att lampan inte skulle sitta precis där lamputtaget satt i taket, som ni ser på bilden så har jag dragit en sladd där vilket gör att takkoppen inte har riktigt lika lätt att fästa mot taket. Cablecup Classic Koppar takkopp har varit med från början i Cablecups historia och är en Svensk designad och Svensk tillverkad takkopp. Det är enkelt att montera koppen på kroken i taket och koppen glipar inte från taket utan sluter tätt.


En stilren och praktisk takkopp med tre stycken vackra krom dragavlastare från Halo Design.

Takkåpan har ett litet byggnadsdjup och lämpar sig utmärkt när man vill fästa tre upphängen i taket. Finns i både vitt och svart. Att använda en takkopp för att dölja sladdarna från lampan. För att dölja sladdarna sedan vid själva lampan så gör du detta med en takkopp. Dessa kallas på vardagligt språk för många saker.


Lamptopp, takkopp , sladdkåpa och mycket mer. Vad du nu väljer att kalla dessa så finns dom i en mängd olika varianter. Vit blindkopp eller täckkåpa som bygger på samma patenterade funktion som deras takkopp. CableCup Hide används för att snyggt dölja sladd och uttag i taket där du väljer att inte ha din lampa.


Först var jag tvungen att köpa en bit han-sladd som sattes in i sockerbiten till lampan, men när jag fäster kroken så hänger ju för fan sladden ner så lampan kommer i fotknölshöjd! Den är snygg, enkel och mycket praktisk. Hur fäster jag den så att det stannar i taket? Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter samtycker du till vår policyförklaring.


Hur som helst så finns dom idag att köpa med både stil och finess.

Snygg design kombinerat med ett fiffigt tänkande. Taklampan LOOP Vit med en Medföljande CableCup Takkopp Från: 2kr Med takupphänget Loop kan du skapa en taklampa med en extra touch genom att dra kabeln genom öglan. Dezall Tjus - med ring för sidokommande sladd. Takkoppen kan fortfarande sluta helt tätt mot taket.


Häng upp lampan snabbt, utan verktyg och utan el-fixande! Med montering avses alla möbler som inte ska tak- eller väggmonteras (vi monterar t.ex. inte ihop dina String-komponenter eller fäster din PH-lampa i taket) eller behöver specifikt yrkeskunnande så som elinstallationer. Tjänsten erbjuds i Stockholm, Göteborg och Malmö med omnejd.


CableCup är takkoppen som får dina lampor att sitta tätt och snyggt i taket. Patenterad svensk uppfinning som passar i alla typer av tak, även snedtak. Med apponwall (en betongkrok som kan mer) kan du sätta upp din vägglampa utan att borra. Det mjuka materialet gör att den anpassar sig mot taket och att du enkelt kan vränga takkoppen på plats.


CableCup passar alla typer av lampor och du monterar den enkelt utan verktyg. Jag ska sätta upp en taklampa i matrummet och skulle behöva lite tips om vad som är snyggast. Det kommer ut tre kablar från taket som jag kan koppla in.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg