onsdag 9 mars 2016

Egeryds personal

Egeryds personal

Vi bevakar utbudet av första- och andrahandskontrakt från hyresvärdar och privata uthyrare. Vår affärsidé är att utveckla och förvalta fastigheter tillsammans med kunden. Vi vill vara det självklara valet för alla som äger en fastighet. Vi eftersträvar att ha nöjda hyresgäster och att varje uppdrag, litet som stort, skall bli en bra referens.


Engagemang och kompetens hos varje medarbetare är grunden för god kvalitet. Vi har tack vare vår ambition att växa en stark lokal förankring med kontor i Eskilstuna, Örebro, Lindesberg och nu även Karlstad. Du når vår växel vardagar mellan 07. Växeln är lunchstängd 12. Vi utför tjänster åt dig som äger en fastighet och behöver hjälp med skötseln i och kring den.


Att leverera tjänster med kvalité är och ska vara vårt signum, därför strävar vi alltid efter att göra det med egen personal. Vi skall vara det självklara valet för de som söker bostad och lokal i de regioner vi verkar i. Vi har sedan starten varit en koncern med kundnöjdhet och kvalité i fokus. Hos oss jobbar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung och erfarenheter. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 2TKR.


Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta. Testa kostnadsfritt i tre månader. Tack vare vår ambition att växa med en stark lokal förankring finns vi i Örebro, Lindesberg, Eskilstuna och Karlskoga.


Supportkontoret består av delarna personal och ledarskap, ekonomi och system, marknad samt it. Vid de fall det krävs att originaldokument sparas arkiveras de i ett låst skåp där ingen obehörig äger tillträde. På vår hemsida, sociala medier samt externa utskick till kunder kan vi komma att publicera vissa personuppgifter på vår personal som arbetar mot våra kunder. Status, adress mm för. Egeryds policys och rutiner.


Husen ligger i Västra å, strax utanför Åsbro. Kontaktperson: Martin Huss GGG-INVEST AB. Förvaltar ett 80-tal lägenheter i centrala Askersund.


Vårt mål är att ha kunden i centrum och skapa trivsel tillsammans. Anlita en utomstående entreprenör. Göra arbetet själv (om du har behörighet för den aktuella uppgiften) Glöm inte att kontrollera vad som gäller för hemförsäkringen vid olyckor och skadegörelse. Anmäl ditt deltagande till ingela. Om du mailar till oss samtycker du till att vi sparar dina personuppgifter i enlighet med.


Egeryds personal

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Lindesberg samt andrahandsmarknaden. Vi kan det som krävs för att ta hand om fastigheten både på utsidan och insidan, både ekonomist och tekniskt. Vi har en tydlig målbild att inom tre år bli bättre, större och starkare.


Köpeskillingen har dock ännu inte offentliggjorts. Seniorbostäderna kan vara samlade i en och samma trappuppgång eller vara alla lägenheter i ett flerbostadshus. I anslutning till de flesta seniorbostäder finns gemensamma lokaler för samvaro. Hos vissa finns även lunchservering och anställd personal för extra stöd och trygghet.


Egeryds personal

Fastighetsbolaget bildar ett nytt driftbolag som fortfarande är ett oskrivet blad men har stora planer för framtiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg