tisdag 15 mars 2016

El refai

Boka hotellpaket med biljetter, boende och frukost här. Vet inte vad du vill uppleva? Hitta evenemanget som passar dig. Beställ snabbt och enkelt på Onewayticket.


Samma år medverkade hon i humorprogrammet Morgonsoffan i samma kanal och i Henrik Schyfferts humorprogram Sverige pussas och kramas i Kanal 5. Störst av Allt med Nour el Refai.

Men för fem år sedan träffade hon Henrik Schyffert och inledde, till vännernas missnöje, en heterosexuell relation. I senaste numret av tidningen Topphälsa berättar hon om ålderskillnaden på år. Om jag ändå ska var heterosexuell, jag har ju levt i lesbiska förhållanden, så är det bra för mig med en kille som har levt ett tag, säger hon till tidningen.


Samtidigt har hon burit på en kronisk depression. Nu är hon aktuell med serien Landet lyckopiller. Snart kommer en SVT-serie där vi får följa Nours kamp för att få svar på frågor kring sin psykiska ohälsa.


It looks like JavaScript is disabled in your browser. Please enable JavaScript and reload this page. Men sen kom Henrik Schyffert in i hennes liv.

På den tv-sända galan Hela Sverige skramlar bekräftade komikerna sin relation. Men så äntligen, efter långa nio månader, har Nour el Refai nu äntligen fött sitt och Henrik Schyfferts barn. I ett känslofyllt inlägg på Instagram delar hon den glada nyheten, och i samma veva avslöjar hon vad den lilla fått för namn. Boka enkelt och säkert på Eventim. Nour El-Refai är en mycket populär programledare, föreläsare och skådespelare.


Nour personifierar en mångbottnad komik som med sällsynt timing och skärpa skapar debatt och på ett kreativt och målmedvetet sätt lotsar svensk humor in i framtiden. Sveriges största nöjesproduktion Melodifestivalen. Var 4:e minut blir någon ID-kapad. Hur kommer det sig att det är så många? El Refai : Bryr mig inte om mig själv nu.


SIDAN UTFÖRS EJ AV NOUR. I en ny tv-serie ger sig komikern på jakt efter svaret. Sections of this page. Din sökning på el refai gav personer och du har nått slutet av listan.


Hon bor i ett område som tillhör Västerleds församling. Nu ber komikern om ursäkt för ett uttalande hon. För drygt två veckor sedan födde Nour parets första gemensamma barn – och lyckan verkar vara total: Sami är här.


Jag älskar dig med hela mitt hjärta.

På C More streamar du utan reklam via tv, dator eller app. Prova veckor gratis - utan bindningstid! Snacksaliga och frispråkiga politiska röstfiskedueller är kärnan i det prisbelönta och folkkära Parlamentet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg