tisdag 22 mars 2016

Klong dao stranden

Klong dao stranden

Beställ enkelt och smidigt på nätet. Morakniv, Anders Petter, mm. Cerveras breda sortiment! Stort utbud av tidlös design från Klong. Specialpriser, Spara upp till ! Kanske beror det på att den belägen närmast Ban Saladan, alltså den lilla staden dit båtarna anländer från Krabi och Phi Phi öarna.


Klong dao stranden

Klong - Fri frakt, snabb leverans. Berätta mer om stranden ! Längs med stranden det mesta såsom små affärer, restauranger, cafeér, boende och även de Svenska grundskolorna. Stränderna på Koh Lanta från norr till söder är: Khlong Dao. Den här stranden är den mest barnvänliga badstranden på ön och den är väldigt långgrund och har en vacker atmosfär.


Här hittar du många resorts och bungalows och även ett brett utbud av restauranger. Stranden är km lång och ligger bara några minuter från Saladan. Det är en mindre och lugnare strand. Området är täckt med kokosnöts planteringar och växtriket har inga gränser för sin skönhet.


Här är ett par hotell som är bra till en vettig peng, Golden bay cottage ligger i mitten av klong dao stranden med fina rum bra service och bra poolområde men det ligger direkt vid stranden ,Andaman lanta resort ligger också på stranden lite längre ner, rent och snyggt även här med bra poolområde,Ananda lanta resort är syster hotell. Närheten till de båda svenska skolorna Sanuk och Lilla svenska skolan gör att många barnfamiljer trivs här. Nordic Nest - Vårt unika sortiment består av tusentals noga utvalda inredningsartiklar.


Med vackra solnedgångar och vackert landskap är det lätt att se varför. Perfekt trygg simning gör detta till den mest omtyckta stranden för barnfamiljer. Med sina fyra kilometer är det öns längsta strand.


Klong dao stranden

Hat Khlong Dao , delvis beroende på att det finns färre bungalows utmed Ao Phra-Ae. Till stranden är det ca 200m, då går man genom det lugna Southerna Lanta Resort området. Här finns ett stort utbud av restauranger och barer att välja på.


Under lågsäsong är utbudet något mindre, men det finns öppna restauranger året runt. Lemonade Boutique Inn har en egen bar och restaurang med rumsservice, gratis WiFi och luftkonditionerade rum. Minikök med porslin och mikro var en väldigt positiv överraskning. Long Beach även kallad Pra Ae Baech är som det låter den längsta stranden på ön.


Den nästan kilometer långa stranden är till stort sätt rak, med fin san samtidigt som den inte är lika bred som vissa av de andra stränderna på ön. TripAdvisor af seværdigheder i Ko Lanta. Inne i Saladan finns en större supermarket, Lanta Mart, som säljer barnmat och blöjor.


Där är det lite mer ”liv” än på long beach, på gott och ont. Själva stranden är en helt ok sandstran långgrund och barnvänlig. Väldigt många som motionerar fram och tillbaka.


Hyr ett privatägt hus på den thailändska ön Koh Lanta, även känd som solnedgångarnas ö. Vi har hus såväl för den lilla familjen som för det stora sällskapet. Många hus har en egen pool. Stämningen är trevlig, och Saladan känns som en charmig blandning av småsta turistkommers och genuint thailändskt i ett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg