måndag 14 mars 2016

Asics frontrunner team sverige

Stort utbud av Asics skor här. Get up to off selected items. Vi är nybörjare och proffs, maratonlöpare, ultralöpare och triathleter - men det vi har gemensamt är kärleken till träning och rörelse!


Löpning är till för alla och vi. Vad är asics frontrunner sweden?

Målet är att stötta ambitiösa löpare i hela världen och starta ett unikt community där alla Asics Frontrunners kan dela med sig av sin passion för löpning. Missa inte chansen att bli en del av samma team som Lisa Nordén, Jonas Buud och David Nilsson! Gillar att springa lopp och att upptäcka omgivningen med hjälp av löpningen. Följ min löpträning på Strava.


Vårt främsta mål är att inspirera människor över hela världen. De delar sin passion för rörelse, löpning och skapande. De lever och andas löpning, och de är aktiva större delen av sin fritid.


Då tycker vi att du ska söka!

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. ASICS erbjuder dagars returrätt på alla skor köpta i september och oktober Oct. Under september och oktober erbjuder ASICS alla sina kunder möjligheten att testa ASICS skor med returrätt. Tanken är att kunderna ska få testa skorna ordentligt, även utomhus, under minst dagar och max dagar.


Detta är de nya medlemmarna som kommer utöka det svenska teamet till totalt ambassadörer. Nu presenterar ASICS stolt de personer som blivit utvalda till teamet ! Erbjudanden och rabatter Ta reda på om du är pollenallergiker. Det utvalda teamet knyts till en sajt under runnersworld.


Om du sökte men inte lyckades i år, oroa dig inte! Nästa år kanske det blir du som tar det där sista steget in i teamet. We’re running on streets and trails, in cities, woods and in the mountains.


We are beginners to elite, marathon runners, ultra runners and triathletes - but what we have in common is the love for sports! ASICS FrontRunner Sverige – här är hela teamet ! Sportkläder från Asics - Prisgaranti hos Sportamore Outlet! Hallå, TEAM ASICS GO RUN IT!


I Norge och Danmark ska nya team bildas med inspirerande ambassadörer i varje land.

I Sverige utökas vårt FrontRunner - team med sju nya medlemmar. Vi söker dig som har ett stort intresse för träning, inte enbart löpning. Det var ett kärt återseende att få möta alla deltagare igen men det var också elva nya deltagare. Vilket gäng vi är alltså.


Så många fantastiska människor med olika mål, bakgrun förutsättningar osv men ändå SÅ mycket gemensamt. Jag har som mål att springa olika maraton innan jag fyller år. Maraton jag sprungit: 1.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg