torsdag 24 mars 2016

Pub linköping

Vi finns idag på platser över hela Sverige från Malmö i söder till Kiruna i norr. Grundpelaren i vårt koncept är att erbjuda marknadens bredaste sortiment av öl och single malt whisky. Vi marknadsför och utvecklar Linköping som en av Sveriges ledande besöks-, evenemangs-, och mötesdestinationer. Tillsammans med kommun och näringsliv jobbar vi med att öka tillväxten i besöksnäringen i Linköping och skapa en attraktiv destination för både Linköpingsbor och besökare. Its not just the beer, its the atmosphere!


Varje fredag och lördag kväll spelar vi rockmusik från 80-, 90.

Restaurangen serverar en klassisk a la cartemeny. Vi arbetar i så stor utsträckning som möjligt med laktos- och glutenfria produkter. Fråga oss gärna om innehållet vid allergier. Lokalproducerade och ekologiska.


Pitcher’s i Linköping är centralt beläget på Ågatan 57. Som gäst hos oss kan du njuta av vällagad mat och ett spännande sortiment av drycker. Maten tillagar vi med kärlek till yrket och respekt för hantverket.


All mat som vi serverar görs helt och hållet från grunden med omsorgsfullt utvalda råvaror. I vår hemtrevliga pub serverar vi mat för alla smaker och plånböcker, det finns massor med öl att välja i mellan och även en stort urval av whisky och andra.

Vi håller på att uppdatera vår hemsida. Under tiden kan du självklart boka bord och se våra menyer som vanligt. Hos oss kan du välja bland massor av öl på både. Trubadurer och annan underhållning kommer då och då upp på programmet i puben. Queens Pub ökade sin omsättning med 3. Verksamhetsbeskrivningen för.


Resturang och Pub 55an, Linköping. Välkomna till vibrerande och levande. Linköping , Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Linköping och sök efter kök, pris, plats och så vidare. Ett par gånger i månaden arrangerar studentkåren Consensus pub på Örat.


Jubileumsveckan på VilleValla är över! Ikväll har vi ett internt firande och därför är puben stängd. Vi vill rikta ett jättestort tack till alla som varit med i veckan och firat med oss!


Det har varit jättekul! Hos stadens äldsta gourmetrestaurang får du mat som lagas från grunden. Letar du efter ett roligt quiz i Linköping ? Gästlistan är den kompletta guiden till hela veckans quiz. Allmänbildning-, filmquiz, musikquiz m.

Kårallen - Kårhuset mitt på campus Valla. Här arrangeras Torsdagskröken, Fredagspuben och kravaller. Kollektivet- enda studentstället som är beläget mitt på centrala Ågatan. Reviews An all over great place!


Great beer on tap and bottles. Brasserie Bouquet är det moderna brasseriet med inspiration från det traditionella franska och svenska köket. I Linköping kan du känna kvällens och nattens puls oavsett veckodag.


Men även området vid Stora Torget erbjuder liv och rörelse. Sommartid vimlar staden av uteserveringar. Vår meny är framtagen för att fylla alla behov och smaker, vårt koncept är casual dining och det är hela tiden den röda tråden i vår mat, vår.


Om du bor i Linköping , eller är här på besök, och är ute efter en trevlig kväll så är Palatset stället för dig! Här kan du välja mellan att ta en öl eller ett glas vin med dina vänner, spela biljar lyssna på liveband eller spela dart. Du kan också äta gott i vår restaurang.


Allt detta hittar du i våra lokaler mitt i city. Eller snarare, vår stora kärlek till hantverksproducerad kvalitetsöl. Vi fascineras av hur man med bara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg