onsdag 2 december 2015

Vad är ett webbhotell

Fler än olika toppdomäner. Flera domäner på ett konto. Surftowns prisvinnande produkter. Behöver du bra Suport? Vi erbjuder VPS från Sydney, Hongkong, Djakarta till Warsawa och Göteborg.


Egen kontrollpanel där ni kan administrera er VPS, installera om den, ta snapshots osv.

Specialiserade webbhotell. Det finns webbhotell som riktar in sig på olika system som t. Dom fungerar som ett vanligt webbhotell men deras servrar är optimerade mot ett system som t. WordPress för att kunna erbjuda högsta möjliga hastighet. Hemsidor lagras, på särskilda datorer som kallas servrar.


Varje hemsida behöver lagras på ett webbhotell för att synas på internet. Vad är ett webbhotell egentligen? Jo, varje gång du går in på en webbsida så kopplas du till en server som skickar kopior av webbsidans sidor till dig.

Man kan säga att det är en tjänst som erbjuder lagringsutrymme för hemsidor på nätet. De har ett antal servrar och kan hyra ut utrymme till dig som vill att din hemsida ska vara synlig. Detta, tillsammans med en domän, är de två mest fundamentala byggklossarna du behöver för att komma igång på nätet. I denna artikel förklarar jag vad ett webbhotell är , varför du behöver ett och ger exempel på några välkända företag som erbjuder tjänsten.


Denna första plats ändras nästan var månad och ibland dyker det upp ett nystartat företag som erbjuder en lösning ingen annan konkurrent erbjuder. Därför är det viktigt att, inför varje köp av webbhotell , först se sig omkring och se om det finns olika leverantörer som erbjuder prisvärda produkter jämfört med konkurrensen. Som bekant så stänger ju inte internet!


I praktiken innebär det den tjänst du får från en webbhotellsleverantör som One. Du kan lägga din hemsida på en egen server hemma, men det finns många fördelar med ett webbhotell. Introduktion om webbhotell. För att enkelt förklara vad ett webbhotell är kan man säga att det är en tjänst som ser till att en hemsida är uppkopplad mot Internet hela tiden. Webbhotell med support i världsklass.


Här finns även domännamn och e-post hantering. Så är webbhotellet själva huset. Ordets innebörd är kanske inte solklar för alla.


Vi själva skulle beskriva det ungefär som en dator som alltid är uppkopplad till Internet, där du placerar din hemsida eller e-handel så att dina besökare alltid kommer åt sajten utan att du måste ha en dator som står på hemma hela tiden. För att din webbplats ska vara tillgänglig för besökare måste den ha en unik adress och finnas på en dator som alltid är ansluten till Internet. Ett sätt att tänka på det.

Du kan använda din egen dator om du har en fast uppkoppling mot Internet med en egen IP-adress. Det kan vara en dator eller en mobiltelefon, det kvittar. Det som gör att man kan det är att dessa sidorna använder ett webbhotell.


Har du en egen webbsida som du vill publicera så att folk i Sverige och runt om i världen kan besöka den så behöver du lägga dina filer på en dator som har ständig kontakt med Internet. Om du tittar på vår topplista, läser våra recensioner och kollar lite i våra guider kommer du att hitta rätt webbhotell till rätt pris, hitta det webbhotell som passar bäst för just dig och din plånbok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg