fredag 1 november 2019

Sälja biljetter axs

Se våra topp-erbjudanden! Vi märker att din webbläsare är gammal. Denna webbplats, som de flesta andra, använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som. Ditt konto, Dina evenemang, Personlig information. Ta emot och använda biljetter.


Inställda, uppskjutna och flyttade evenemang. Frågor och svar om appens funktion. Biljettleverans, e- biljett och mer. Det har aldrig varit lättare att sälja biljetter.


På voagogo kan du sälja biljetter till konserter, teater och sportevenemang - och det är GRATIS att annonsera! Accepterar du biljetterna är det bara att genomföra betalningen och börja peppa! Vid stort intresse för evenemanget säljs biljetterna slut mycket snabbt. Så trots att du stått i kö länge kan vi inte garantera att du får biljetter. Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare.


Hitta och köp Lyrikal biljetter på AXS. Viagogo eller någon annan andrahandsförsäljare? Varför får jag inga biljetter när jag kan se att det finns biljetter kvar? Idag är biljettkontrollen till i princip alla stora evenemang automatiserad vilken innebär att varje biljett avläses maskinellt.


AXS Ticketing för kultur. Kontrollera om biljetten är personlig. Det är inte olagligt att köpa biljetter i andra han men kontrollera om biljetten är personlig. Köp biljetter till MFF:s hemmamatcher på AXS.


Sälja biljetter axs

Du kan också köpa biljetter i MFF Shopen fram till tre timmar innan match eller i biljettluckorna på Eleda Stadion från och med tre timmar innan match. Eftersom biljetterna till vissa matcher tar slut rekommenderar vi alltid förköp. Hos oss är ert varumärke i fokus.


Finns inte evenemanget Ni letar biljetter till i vår WebShop, kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa Er. Ni väljer hur ni vill sälja era biljetter och via vilka kanaler. Vår målsättning är att Ni på ett snabbt och säkert sätt ska kunna köpa och sedan få hem Era biljetter.


Oftast får Ni biljetterna på posten vardagen efter Er beställning är gjord (innan 16:00). Du kan bara sälja artiklar som är köpta via Tickster och för evenemang som ännu inte ägt rum. Artiklar som tidigare medverkat i en försäljning på Tickster Resale kan tyvärr inte registreras på nytt. Om du lägger upp ett köp som omfattar flera artiklar kan du inte senare ångra dig och endast sälja en av dessa.


Sveriges ledande marknadsplats för evenemang inom sport, kultur, musik. Se resp evenemangssida vad som gäller för just det evenemang du är intresserad av. Vi länkar alltid till resp biljettpartner eller till arrangörens hemsida. Saknas en länk så kan det vara så att biljetterna inte säljs online, kontakta då resp spelplats för mer information. Köp och sälj officiella biljetter tryggt och säkert i en och samma app.


HITTA DE PERFEKTA BILJETTERNA Längst fram eller på läktaren? Välj exakta platser på interaktiva kartor. BILJETTER DIREKT I APPEN Slipp problem med borttappade pappersbiljetter. Det kan även vara garantier som uteblir, exempelvis vid inställt evenemang finns risk att man inte får tillbaka pengarna. Jag kan inte skriva ut mina biljetter , vad kan jag göra?


Hur skriver jag ut mina e- biljetter ? Vad är en e- biljett ? Jag angav fel e-postadress för mina e- biljetter. Uthämtning i biljettkassa. Kan någon annan hämta upp mina biljetter från biljettkassan? Promota dina event, sälj biljetter online, scanna biljetter i dörren, hantera gästlistor, och mycket mer. Det enda du behöver göra för att komma igång är att skapa ditt event på Billetto, och säga till dina vänner och din publik att det är dags att köpa biljetter.


Sälja biljetter axs

Klicka här för att se vår instruktionsfilm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg