fredag 22 november 2019

Vassleprotein

Välj bland olika smaker. Se aktuella bonusprodukter här. På Gymgrossisten hittar du ett oslagbart utbud av grymma proteintillskott.


Proteinpulver: alltid fri frakt, snabb leverans och massor av fraktalternativ! Som vanligt: Inget krångel. Passa på att göra dina beställningar online på Proteinbolaget.

Om man jämför kvaliteten hos olika proteinslag räknas whey till ett av de främsta, något som visar sig i dess höga biologiska värde. Ungefär av mjölkens protein utgörs av vassle medan resterande består av kasein. Vassleprotein är ett protein du naturligt hittar i mjölk. Allt du vill veta om vassleprotein. Om du tränar mycket och vill ha ett proteintillskott, är det definitivt vassleproteinet du ska välja i. Dessutom är det ett prisvärt alternativ att öka sitt dagliga proteinintag.


Intag av vassleprotein i samband med intag av mineral kan nedsätta upptag av mineral något. För optimal effekt inta vassleprotein minst timme före eller efter intag av mineral. Synergister För muskeluppbyggnad: glutamin och kreatin är några av de nyckelnäringsämnen som passar mycket bra ihop med vassleprotein.

När mjölk blandas med löpe separerar mjölkens två protein-sorter kasein och vassle. Kaseinet stelnar och kultiveras för att bli ost. Kvar blir en vätska med vassle, fett och laktos (mjölksocker). Vassle eller vassla är den klara vätskan som avskiljs från mjölkens fasta delar vid osttillverkning. Läs mer om de olika smakvarianterna och fördelen med vassleprotein här.


Vasslen består av vatten, vattenlösliga proteiner. Köp dina tillskott och träningskläder online idag. Fri frakt tillgänglig.


Proteinpulvret har ett utmärkt näringsvärde, smakar fantastiskt gott och är lätt att blanda med vatten. Vi genomför dessutom regelbundna oberoende tester för att kontrollera kvalitén på slutprodukten. Detta innebär att vi idag kan erbjuda våra kunder ett rent vassleprotein av högsta kvalitet som vi är mycket stolta över!


Isolat - vassleprotein som bearbetats för att ta bort nästan allt fett och laktos. Vassleisolat är en form av vassleprotein som bearbetats för att ta bort fett och laktos. Vasslehydrolysat är en ”färdigsmält” form av vassleprotein som är mycket lätt för kroppen att absorbera.


Här hittar du vassleprotein i en mängd olika, goda smaker och du hittar flera olika förpackningsstorlekar så att du kan välja och vraka efter just ditt behov och dina önskemål. Vi säljer originalproducerade produkter till låga priser med snabba leveranser. Soldaterna som åt vassleprotein upplevde mindre träningsvärk och hade färre läkarbesök gällande muskler eller ledsmärtor än de som inte åt proteinpulver. Man har även gjort studier som visar att ökat intag av vassleprotein kan hjälpa din fettförbränning.


Det är viktigt att äta proteinpulver som innehåller alla olika aminosyror (både essentiella och icke essentiella) och att de är i bra inbördes balans.

Det är inte bara aktiva idrottsutövare som kan dra fördel av whey proteinpulver. Det rena proteinet hjälper återhämtningen efter operation, skada eller annan trauma. Det är ett lättupptagligt protein som också har visat sig förebygga cancer. Addera gärna vassleprotein till din dagliga och sunda livsstil och maximera på så sätt chanserna till ett långt och friskt liv. Alla förbättringar ger oftast stora hälsovinster på sikt och vassleprotein är ett enkelt och smidigt kosttillskott som dessutom är lätt att packa med sig och kan förvaras i rumstemperatur.


Det unika med produkterna, jämfört med andra mjölkprodukter, är att de är baserade på vassleprotein. För att framställa vassleprotein avlägsnas det kvarvarande fettet i vasslen, som därefter filtreras och torkas till ett pulver. Beroende på hur framställningen sker, får pulvret olika proteinhalt. Produkterna är baserade på vassleprotein och utvecklade för att smaka gott – och de har en hög koncentration av proteiner och kalorier.


Trots den höga koncentrationen av vassleprotein smakar Arla Protino som friska, lätt syrade mejeriprodukter. Så fungerar vassleprotein. Till skillnad från kaseinet tas vasslen upp snabbt av kroppen.


Det kommer liksom kaseinet från mjölkprodukter men har en något annan sammansättning. Det här är ett mycket vanligt protein för de som tränar hårt. Vasslet höjer insulinnivån vilket gör att muskeluppbyggnaden underlättas.


Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg