torsdag 28 november 2019

Spotify gratis

Kolla in dina favoriter bland artister, låtar, genrer och mer. Genom att klicka på Registrera dig samtycker du till. Det finns massor av olika sätt att spela. Spotify har all musik du behöver.


Vi är här för att hjälpa!

Ta reda på hur du ställer in och. Du kan behöva en separat app för att lyssna på andra enheter, beroende på enheten. Du har en månad gratis , men när dessa dagar är över måste du betala dollar per månad.


Om du betalar för Premium Family via en av våra partner ser du inte den nya planen ännu. Du får ett e-postmeddelande. Streama låtarna du gillar direkt, utforska topplistor eller spela upp färdiga spellistor från alla genrer och teman. Radio spelar upp den ena fantastiska låten efter den andra, baserat på din musiksmak.


Upptäck även ny musik med grymma spellistor skapade bara för dig.

Lyssna på din musik, var du än befinner dig. Du kan lyssna på artister och album, eller skapa egna spellistor med dina favoritlåtar. Vill du upptäcka ny musik?


Läs mer om funktioner och felsökning och få svar på alla dina frågor. Allt du behöver för att hållas i stämning. För alla lyssnare, artister, varumärken, utvecklare och musikälskare. De erbjuder musik från både små och stora skivsällskap som Sony, EMI, Warner Music Group och Universal.


Discover new music, podcasts and listen to your favorite artists, albums, or create a playlist with the latest songs to suit your mood. Det är enklare och mer okomplicerat, och det krävs ingen installation. Det är också helt gratis så att du slipper spendera pengar på dina nedladdningar.


Hitta gratis mp3-or att ladda ned och lyssna på på nätet. Skrobbla medan du lyssnar och få rekommendationer om ny musik du kommer att älska, endast på Last. We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes.


För det är inte den nuvarande betalversionen som blir tillgänglig som gratistjänst för mobila enheter. Gratislösningen är att enbart ladda upp och lyssna på sina egna låtar. Appen är full med låtar att sjunga med till, ljudspår och spellistor för unga lyssnare.

Den gör det enkelt för barn i alla åldrar att upptäcka musik i en rolig miljö. Den finns i alla stora mobila plattformar och operativsystem. Gäller för både dig som privat- eller företagskund och oavsett om du har mobil- eller bredbandsabonnemang.


Har din datamängd tagit slut måste du köpa extra surf för att åter kunna använda tjänsten. Gratis frågesport, musikquiz och tipspromenad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg