fredag 8 november 2019

Världens snyggaste pojke

Han var ” världens vackraste pojke ” – så ser han ut i dag. Som 12-åring kallades han världens vackraste pojke. Världens vackraste pojke.


Som femtonåring dyrkades han för sin skönhet av tonårsflickor och homosexuella män över hela världen. Alice Vasquez har tre barnbarn och beskrivs som ” världens hetaste mormor och farmor” efter att ha skrivit öppet om sin ålder på Instagram.

Födelsedagen firas med dottern på stans hetaste poolparty i Las Vegas. Under tiden vaktar min son och hans flickvän mina barnbarn där hemma åt oss, säger hon till Daily Star. Hos Malou berättar han hur det kom sig att han fick rollen, och varför han valde att inte fortsätta som skådespelare. Pernilla Wahlgrens, 4 skamlöst snygga dotter Bianca Wahlgren Ingrosso, 2 har precis som sin mamma och mormor, skådespelerskan Christina Schollin, 7 en vacker sångröst! Att ragga på Bianca gör man dock förgäves.


I våras blev hon sambo med pojkvännen Philippe Cohen. Vem har världens snyggaste pojke ? Med denna roll fick han internationell uppmärksamhet och benämndes världens vackraste pojke.

Och överst på tronen hamnar återigen flickfavoriten Robert Pattinson , 26. Twilight”-hunken har toppat listan fyra år i rad och trots att han hållit sig undan rampljuset och tampats med flickvännens otrohetsskandal verkar inget kunna klå den skådespelende brittens sexighet. Tack Caroline för dessa tre mycket fina pojknamn.


De var mycket ovanliga. Det finns endast pojkar med namnet Disel i Sverige idag. Tintin och 6med namnet Tiger.


Vi kan se att det vanligaste namnet av dessa tre var Tiger men fortfarande mycket ovanligt. Det är en hel del kända namn med på listan. Bland annat Zara Larssons kärlek. Björn Andresen äntligen uppmärksamhet för annat än sitt utseende. Malmö Västra Innerstaden, Västra Hamnen.


Idag har vi myst så mycket. Vi har ätit äppelpaj till mellis som jag gjorde, för ingen av killarna ville hjälpa till eftersom det var så mycket bra på tv. Sitter perfekt och så sjuuuuuukt snygga ! Finns ingen snyggare jacka seri.


Tidningen The Sun har plockat fram världens hetaste hunkar.

Som besökare på Nyhetersamtycker du till användandet av s. Han gick på min skola i våras och eftersom han var så snygg tog jag kontakt på msn sen pratade vi även lite i verkligheten. Men han är ett år äldre så han slutade på min skola. Och vår Carl Philip är med på listan, tillsammans med kronprinsarna från våra grannländer, Haakon från Norge och Frederik från Danmark.


Snyggastlistar de snyggaste bilderna på tjejer och killar som du som medlem och besökare har röstat fram här på sidan. Grov kuk - FamiljeLiv. Den mycket sällsynta stenen är en så kallad rosa diamant som fått namnet Pink Star. Nu har jag äntligen startat blogga!


Gaaah världens snyggaste kille. Lägger upp några sjilt snygga bilder på Benjamin innan jag lägger mig och kollar på film. Zimsan från Aplared utanför Borås är snyggast i världen. Hon har just tagit hem kattvärldens finaste skönhetspris i World Winner show i Tammerfors, skriver Borås Tidning. Lista över världens rikaste personer avser oftast en lista som årligen publiceras av tidskriften Forbes.


Bill Gates världens rikaste person. Jeff Bezos världens rikaste person.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg