onsdag 20 november 2019

Storan linköping meny

Menyn har förändrats och dukarna har bytts ut. Men trots det har vi alltid lyckats behålla det där speciella som gör Storan till Storan. Det där som är så svårt att sätta fingret på, och ännu svårare att förklara. Man kan kalla Storan för en modern restaurang med rötterna i gamla traditioner.


Linköpings lunchguide anpassad för smarta telefoner. I en tidlös och välkomnande atmosfär står smakupplevelserna och det familjära bemötandet i fokus.

Kockarna gör personliga tolkningar och experiment av klassiska svenska smaker, gärna med influenser från världens kök. Just då, när staden blir lite grönare, känslorna lite varmare och de bekanta ansiktena börjar synas igen. Och varje år finns vi där, som en mittpunkt i den nya stadsbilden.


VÅRA MENYER Vi har samlar inspiration från världens alla hörn och skapat egna favoriter. Välj en meny serverad i vårt egenbakade bröd eller direkt på en tallrik. BRÖD Serveras med färskt brö sallad och ditt val av kött eller vegetariskt.


Vi serverar lunch, brunch, afterwork och À la carte. Menyn är full av svåra ord som antipasti, primi, secondi och dolci, men hos oss går det lika bra att strunta i allt vad tradition heter.

Du kan blanda och beställa lite som du vill. Med de bästa hotellerbjudandena! För att du ska njuta av vistelsen! Vi ger dig det bästa erbjudandet! I Storans lokaler har det drivits restaurangverksamhet i över 1år.


Idag kan man slå sig ned i en modern, hemtrevlig miljö där man fokuserar på umgänge och förstklassiga smakupplevelser. Måndag till fredag mellan 11. In a timeless and welcoming atmosphere are taste sensations and the familial relations in focus. Menyn varierar med årskurs men du kan alltid beställa en dagens rätt där det ingår salla dryck, kaffe och en liten kaka. Vissa dagar kan du äta trerättersmeny eller buffé.


Merwah är den nya libanesiska restaurangen på Platensgatan som förr hette Sangria. Vi har renoverat hela restaurangen och erbjuder dig att besöka oss och testa. Hos stadens äldsta gourmetrestaurang får du mat som lagas från grunden. Malt och Humle eller hittar du ingen tid som passar?


Vi svarar så gott vi hinner i telefon, under service kan det vara svårt att få tag på oss då vi är upptagna med att ta hand om våra gäster. Det finns fler restauranger och krogar än de vi har listat ovan som erbjuder After Work (AW). Här följer lite allmän information.


Lunch på Restaurang Cioccolata Bistro serveras på vardagar serverar vi mellan kl.

På menyn hittar ni allt från svensk husmanskost till italienska favoriter. Hos oss finns det alltid ett vegetariskt alternativ, en kött och en fiskrätt, en god pasta och en fräsch sallad. Senaste räkenskapsåret gjordes en förlust på 1TKR. Här tillagar våra kockar färgstarka och kryddoftande rätter med inspiration från norra Indien. Vår meny är bre så förhoppningsvis kan vi tillmötesgå allas önskningar.


Vår grundidé ligger i det klassiska svenska köket. På helgdagar serveras helglunch kl. Salladsbuffé samt bröd ingår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg