fredag 8 november 2019

Whiskyprovning sundsvall

Du får under en kväll uppleva whiskyns underbara värld. Vi förhandlar så att du slipper. The Bishops Arms är en svensk Gastropubkedja och våra pubar har varit det självklara valet för alla.


Naturligtvis vill vi gärna att ni besöker oss och Sundsvall och väljer oss vid nästa semester eller konferens. Vi hälsar er varmt välkomna till ert eget Hotell Södra Berget och Sundsvall !

Hela staden är beredd att ge all tänkbar service – just för er. Letar du efter en bra whiskyprovning i Sundsvall ? Här kan du användbar info om whiskyprovningar i Sundsvall. Exempelvis omdömen, priser och datum för Sundsvalls whiskyprovningar. I flertalet av våra butiker kan du gå på whiskyprovning kvällstid. Det sker efter stängning och med vår välutbildad personal.


Våra provningar tar cirka två timmar och vi har olika typer av teman, från att lära sig grunderna till mer exklusiva provningar.

Lär dig allt om whiskey. En smakrik upplevelse för dig i Sundsvall. Whisky varierar väldigt mycket i smak beroende på dess ursprung och tillverkningsmetod. Upplevelser Sundsvall. Kanske är det här du ska uppleva ditt första fallskärmshopp eller kanske är det här platsen då du ska våga dig upp i en luftballong för första gången.


Efter några kulna Bingorundor med hundarna och en skvätt god whisky samlade Reidar, Göran och Jutte några vänner för att starta en whiskyförening. Här hittar du information om biografernas öppettider, adresser och vilka filmer som visas. Föreställningsprogrammet uppdateras på onsdagar.


Systembolaget erbjuder dryckesprovningar i flera butiker. Varmt välkommen att lära dig mer om dryck, eller mat och dryck i kombination. Hitta, rejta och boka whiskyprovning i Sundsvall. Hitta omdömen, priser och datum till många av Sundsvalls whiskyprovningar. Vilken glädje är det inte då att i varje månad finns en Första måndagen då det är whiskyprovning i Sveriges mesta.


Här i Medelpads vackra landskap finns oanade möjligheter att genomföra upplevelserna du alltid drömt om. Smakfull whiskyprovning. Whiskyprovning i Stockholm, Göteborg eller Malmö m.

Prova fyra av våra whiskysorter kombinerade med fyra olika smakbitar. En spännande provning där du lär dig hur whisky och smaker tillsammans kan höja den totala upplevelsen. Hur våra sinnen (hörsel, syn, känsel, smak och doft) påverkas av olika intryck är en hel vetenskap som brukar gå under namnet sensorik.


Spanien är ett älskat resmål bland många svenskar och det finns många anledningar till att man väljer att resa till just Spanien. När man vill åka utomlands. First Hotel Strand ligger centralt i Sundsvall med Casino Cosmopol snett över gatan. Inom gångavstånd har du Sundsvall Centralstation, shopping, restauranger och nöjesliv.


Du sover skönt i ett av hotellets 2rum och tränar gratis på Energikällan Gym som ligger i huset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg