torsdag 28 november 2019

Sälj biljetter

Se våra topp-erbjudanden! Det har aldrig varit lättare att sälja biljetter. På voagogo kan du sälja biljetter till konserter, teater och sportevenemang - och det är GRATIS att annonsera! Allt ni behöver för att sälja biljetter och administrera era evenmang smidigt under en och samma grymma sida. Varje nödvändig biljettfunktion.


Tillgänglig vid dina fingerspetsar.

Ni ska inte behöva hålla reda på flera olika sidor för att sälja biljetter till ett event. Med hjälp av oss behöver ni inte oroa er. Biljetten kan bytas in mot en eller flera nya biljetter om du bokat av innan tågets avgång. Du får då ett ombokningsvärde (biljettpriset minus bokningsavgiften), som kan användas på resor med SJs tåg. Ny resa behöver bokas inom 1dagar från och med resedatumet på din ursprungliga biljett.


Om priset är högre betalas mellanskillnaden. Sälj evenemangsbiljetter. Så planerar du ett bra event?

Kanske vill du också sälja biljetter till ditt event. Den stora frågan är: Hur exakt säljer du biljetter med Billetto? Med Billetto går det enkelt och snabbt att sälja biljetter till sina evenemang. Du kan vara igång på bara några minuter.


Idag bokas över av biljetterna i mobilen, därför är vårt köpflöde helt mobilanpassat. Mobil som dator, Safari som Chrome. Oavsett plattform så får dina besökare samma upplevelse! Ett av marknadens smidigaste och tryggaste köpflöden utan krångliga registreringar. AXS webbplats är det smidigaste sättet att köpa biljett dygnet runt.


Biljettluckorna på Eleda Stadion öppnar tre timmar innan avspark. MFF Shopen på Eleda Stadion säljer biljetter fram till tre timmar innan avspark. Biljett Nu säljer biljetter i första- och andra hand. Priserna i sådana fall kan vara högre eller lägre än ursprungliga biljettpriser.


Information om detta finns på varje evenemangssida. Vi köper, säljer och byter biljetter och vill erbjuda marknadens bästa villkor, den smidigaste transaktionen och den bästa servicen. Vi hanterar såväl förhandsköp som sista minuten- biljetter och vi har ofta möjlighet att erbjuda olika alternativ – som de allra bästa platserna eller de mer prisvänliga.


Arrangör och vill sälja biljetter ? Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål.

Sveriges ledande marknadsplats för evenemang inom sport, kultur, musik. Du skapar antingen en seatingkarta eller ett registreringsformulär. Vi har byggt ett komplett anmälningssystem som kan fungera genom oss eller som en motor för anmälningar på din egen webbsida.


Vi gör det enklare för dig som arrangerar. Skapa ett konto och testa systemet direkt! Köp biljetter till Forever Piaf på Ticketmaster. Piggyback- biljetter är för platser som ligger direkt bakom varandra. För att sälja biljetter på Sajten, måste Du ange ett giltigt kredit- eller betalkort.


Du ger Oss också full rätt att återvända, ändra, anpassa, publicera och exponera din biljettannons på Sajten och på våra samarbetspartners webbplatser. Artiklar som tidigare medverkat i en försäljning på Tickster Resale kan tyvärr inte registreras på nytt. Om du lägger upp ett köp som omfattar flera artiklar kan du inte senare ångra dig och endast sälja en av dessa. Hitta och köp biljetter till festivaler, föreställningar och evenemang över hela Sverige!


Köp enkelt och säkert på Eventim. Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande: Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg