fredag 15 november 2019

Sälja vidare konsertbiljetter

Med funktioner som paketerbjudanden, early bir sms-bekräftelse och mycket mer. Registrera dig för ett konto. Skapa ditt första event i dag. Hitta konsertresor till de största konserterna runt om i Sverige.


Våra hotellpaket inkluderar konsertbiljett, centralt boende och frukost.

Det har aldrig varit lättare att sälja biljetter. På voagogo kan du sälja biljetter till konserter, teater och sportevenemang - och det är GRATIS att annonsera! Du kan bara sälja artiklar som är köpta via Tickster och för evenemang som ännu inte ägt rum.


Artiklar som tidigare medverkat i en försäljning på Tickster Resale kan tyvärr inte registreras på nytt. Om du lägger upp ett köp som omfattar flera artiklar kan du inte senare ångra dig och endast sälja en av dessa. Biljettservice och Biljettförsäljning för alla typer evenemang.


Alltid officiella biljetter för Konserter, Festivaler, Teater, Stand up, Mässor och Sport. Ticnet svarar med att man inte får plats med hela texten på biljetten men att på hemsidan så finns den fullständiga texten.

Där är det dock inte helt tydligt att man får sälja vidare sin biljett. Däremot är det väldigt tydligt att man kan bli avstängd på livstid från Ticnets service om man säljer sin biljett till ett högre pris. Ett nytt andrahandsföretag för konsertbiljetter har dykt upp på den svenska marknaden.


Får ett företag sälja konsertbiljetter som är personliga och därmed inte går att sälja vidare ? Ticketmasters ägare är Live Nation, världens största konsertarrangör. Rättsläget har varit oklart när det gäller biljetter till konserter och festivaler. Jag har upptäckt att en del personer säljer konsertbiljetter på Ebay. Många gånger dessutom till dyrare eller klart dyrare priser än vad de kostat.


På engelska kallas ursprungspriset Face Value. Sveriges ledande marknadsplats för evenemang inom sport, kultur, musik. När jag var inne och skrev in informationen för bankkort osv stod det att det endast fanns biljetter kvar.


Men när jag köpt biljetten, som blev nästan dubbelt så dyr som det stod att den skulle vara, stod det att det fanns över 1biljetter kvar. Jag bestämde mig för att sälja tillbaka min biljett. Boka hotellpaket med konsertbiljett. Upplev de största konserterna LIVE.


Större sällskap kan vid platsbrist delas upp om eller personer och så vidare i ra beroende på hur många biljetter det gäller. Vid beställning av två biljetter (ej uttryckligen benämnda singelplatser) får ni alltid sitta ihop.

Vid köp av singelplatser får man alltid spridda platser. Blir det fullt så blir det fullt. Det är alltid först till kvarn. Fortsatt oklart om personliga konsertbiljetter. Konsertarrangören Luger får inte ha som villkor att ett namn på en biljett inte kan ändras – men i vissa situationer accepteras personliga biljetter med överlåtelseförbud.


Det slår Patent- och marknadsdomstolen fast i en dom. Vill du som arrangör sälja biljetter med oss? Polisen försöker nu sälja huset genom en annons på Blocket. Men hornen ska alltså ha lämnats över till det kriminella nätverket som tros ha planerat att sälja dem vidare till Asien. Ligan ska bland annat ha tvingat kvinnor att sälja sex i Tyskland.


Ingen mor ska behöva sälja sitt eget barn. Konsumenter har normalt ångerrätt under en period om dagar vid ett distansköp, men rättigheten är inte absolut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg