måndag 18 november 2019

Ristorante bellora

Hotel with Restaurant in Central Gothenburg. Redeem Points for Travel Vouchers! Fabulous Daily Deals-Only Hrs. Book Now to Secure Your Deal! Vi förhandlar så att du slipper.


På ristorante Bellora jobbar vi otraditionellt med traditionella italienska råvaror.

Vår meny består av ost och chark, mellanrätter tillagade med typiska italienska råvaror – alltid i samklang med vad säsongen erbjuder – samt våra fantastiska surdegspizzor. Ingenstans är stämningen så levande, omsorgen om råvarorna så stor och hjärtat så närvarande som i Italien. Det älskar vi och vill ge er på vårt vis.


Pastan knådas varje dag, för att sedan landa på tallrikarna i form av till exempel en vitvinsdoftande vongole. Atelier – Att vara globalt lokalt På fjärde våningen i vårt systerhotell Pigalle hittar ni Göteborgs mest kända hemlighet – Restaurant Atelier. Vi inleder med varsin fräsch cocktail – persikorosa bellini (1kr) och apelsinorange aperol spritz (kr) och får stora menyer i våra händer.


Redan nu börjar det som är ett genomgående tema under vårt besök på Bellora – vi får vänta på servitrisernas uppmärksamhet och flera gånger be om hjälp. Alltid prisgaranti med lägst pris på webben.

See availability The fine print Please note that Hotel Bellora does not accept cash payments. Boka till bästa pris här. De passionerade kockarna på våran populära Ristorante använder sig av traditionella italienska ingredienser, ofta på ett icke-traditionellt sätt och alltid med mycket omtanke och de bästa råvarorna. Menyn består av kalla och varma mellanrätter och delikata, autentiska napolitanska pizzor gjorda av surdeg från Sicilien.


Kungsportsavenyen Göteborg, Sverige. Från vår världsberömda takbar Cielo ner till vår härliga miljö på markplan, här. Bellora har fina pizzor, lagom stora och på alla vis genuina, så vi fortsätter dela maten och slajsar upp en Bianca (1kr).


Bianca innebär att det är en pizza utan tomatsås, men med mycket annat gott: provola picante från Vesuvius, ’Nduja - kryddig, bredbar salami från Kalabrien, mozzarella, vitlök samt friarielli, broccoliblad. Bild: Anna von Brömssen Den här artikeln kan bara du som prenumererar läsa. Hittar du hotellet till ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det genom vår prisgaranti.


A taste of Italy The inspiration for the interior and environment at Hotel Bellora comes from the Italian Riviera, and Fellini’s ”La Dolce Vita”. Här serveras såväl lunch som middag, men de håller också öppet sent alla dagar i veckan. Rustika detaljer och patinerade material som mässing, obehandlat trä och marmor skapar en varm och familjär atmosfär.


Vackra naturupplevelser kan du få i området kring Botaniska trädgården och Slottskogen, och Göteborgs konstmuseum och Göteborgs stadsmuseum tillhör de kulturella höjdpunkterna. Ristorante Bellora är gemytlig, stimmig och ombona precis som en livlig krog ska vara. Spara upp till på boende.


Topp-priser när du bokar online!

Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Frukost serveras dagligen mot en avgift. Och som med alla verksamheter inom ESS Hotell, exempelvis Hotel Pigalle, Ystad Saltsjöbad och Falkenbergs Strandba är nya Bellora mycket mer än en traditionell restaurang eller ett klassiskt hotell dit gäster kommer för att övernatta. På flera ställen har Bellora adderat doft. Vi har jobbat med Uniscent i ett par år.


Detta hotell har stjärnor och ligger nära Avenyn och Göteborgs universitet. Rum Känn dig som hemma i ett av gästrum med LCD-tv. Att Hotel Bellora är beläget mitt på Avenyn gör läget ultimat för dig som vill bo centralt enbart ett stenkast ifrån stadens bästa nöjesliv, kultur och shopping. Hotellet har även en italiensk restaurang där människorna, maten och drycken står i centrum.


På Hotel Bellora lever du helt enkelt ”La Dolce Vita”. Mitt gamla favorithotell Mornington benäget mitt på Avenyn finns inte längre , utan är totalt omgjort och har blivit SÅÅ mycket finare nu med nya ägare och det nya namnet Bellora !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg