tisdag 12 november 2019

Rock kryssning 2016

Missa inte dina favoritprodukter. Njut av rabatterade priser på upp till på kläder, skor, accessoarer och mer online! Köp modebranschens ledande varumärken här. Always in style, any time, any place.


Noga utvalt sortiment från modebranschens ledande varumärken. Shoppa nya trendiga kappor på Stylight.

Kryssningar över hela världen! Sök bland de största rederierna med 25. Du hittar kryssningar till Karibien, medelhavet samt USA och många fler destinationer. Blue Coupe är ett band som står för andemeningen med Silja Rock , ett band som spelar episk 70-talsrock i den blues- rock anda som är själva fundamentet till den rockmusik vi har idag. Detta har varit mitt sätt att hylla den musik som följde mig under min tonårsperiod.


July Morning bjuder på en imponerande mängd rockband och det blir fullt ös på Cinderellas scener. Resultatet ser ni här intill. Nästa Rock The Boat- kryssning gästas av HammerFall, Bloodboun Lancer och Shadow Quest och avgår den oktober.

Gäller Ålan Stockholm samt Åbo) Detta gäller ALLA deras egna resor samt specialkryssningar såsom ROCK AT SEA, WHEELS, CLOSE-UP, ROCK THE BOAT, osv. Butiken är däremot öppen som vanligt för shopping av övriga varor. På hemresan öppnar de försäljningen av alkoholhaltiga drycker i taxfreebutiken. Rockklassiker är en radiostation för alla som uppskattar melodiös rock. Rock ´n´Roll-kryss till Polen den 25–oktober.


Ombord på Stena Vision kommer det att finnas vinylbar, tatuerare samt pryl- och klädmässa. Rea: Kraftfulla designer för män. Rock the Boat-avgångarna fylls med förban dj's, rockband och en härlig rockfest. Upptäck de senaste Kappor.


Dessa mer frigjorda misstävlingar har inga prydlighetskrav – här är det fullt tillåtet med tatueringar, piercings och hår i regnbågens alla färger. Välkommen till ytterligare två musik- kryssningar. Som ni redan har märkt så har vi bytt till Silja Line.


Det blir lite av nystart för BLUES AT SEA och ROCK AT SEA. Silja Galaxy har en mycket bra stora scen. Så passa på och njut nu av alla duktiga artister.


SWEDEN ROCK FESTIVAL och ROCKKLASSIKER presenterar en helt ny kryssning : ROCKBÅTEN. Under namnet Rockbåten kommer denna kryssning åka mellan Stockholm och Helsingfors på Silja Serenade och detta med den grymmaste line-upen man kan tänka sig på böljan den blå.

Dansa till några av Sveriges bästa dansban festa loss till våra partyband och stäm upp i allsång med våra pianister ombord. Markus Thorell är klart duglig som vokalist, men frontmannaskapet behövs filas på. Han har tydliga svårigheter att få fram publiken till repet, ett krux som samtliga uppträdande band ska komma att ställas inför.


När man halvvägs in spelar en tight Dio-hyllning (”We rock ”) är emellertid de flesta knorranden glömda. Vi utforskar några av planetens mest avlägsna och oförstörda områden, där naturen stoltserar i all sin prakt. Cruise Market kan kryssningar.


Välj mellan skärgårdskryssning 21-timmar, långkryssningar, specialkryssningar och prisvärda kryssningspaket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg