tisdag 12 november 2019

Träffpunkten uppsala

På träffpunkten Gudrun finns möjlighet till social gemenskap och aktiviteter. Läs mer om träffpunkten Gudrun på webbplatsen vardochomsorg. Här kan du låna surfplatta, dator, rollator och rullstol. På Årstagården finns också fotvår seniorrestaurang, frisör, postlåda och demensvårddskonsulent.


Titta in när Du har lust.

Träffpunktens öppettider: Måndag kl. Vi har även föreläsningar, och mycket annat. Verksamheten är rädda säger pensionärsrådet som driver. Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta. Testa kostnadsfritt i tre månader.


Skriv upp dig på bokningslistan. Vill du vara instruktör för nybörjare hör av dig till träffpunkten. Kom gärna med förslag och idéer!

Var med och påverka programmets utformning. Vi tar gärna emot dina förslag och idéer. Du hittar oss på Svartbäcksgatan 8 på Torbjörnstorg i Tuna Backar. Klicka på namnet på den träffpunkt du är intresserad av och läs mer om vad de kan. I dag drivs träffpunkten av pensionärsföreningarnas samarbetsrå genom föreningsbidrag från oss.


Uppsala Kommun är en kommun. Driften av träffpunkten finansieras genom föreningsbidrag från äldrenämnden. Första dagen för öppethållande i kommunal regi blir januari. Vi verkar för att alla – både nybörjare och mer vana – ska bli delaktiga i dagens alltmer datoriserade samhälle. Tove Västibacken informerar.


Kommunikationen med de privata företagen som står för dessa fordon har sett olika ut. När det gäller hyrcykla rna så har det varit mycket svårt att får kontakt med företaget. Bläddra i kalendern för att se nästa eller föregående månad.


Språkcafét handlar inte enbart om språkträning – det är också en mötesplats dit deltagare kommer för att umgås, träffa nya vänner och bygga nätverk. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter.

Vi hanterar alla eventuella personuppgifter. Varje höst och varje vår har dansen gått av stapeln. Då brukar vi få en bit smörgåstårta eller paj och så får vi köpa ett glas vin till det om vi vill.


UPS bevakar, informerar om och påverkar vad kommunen gör och som särskilt berör oss. Det gäller stort och smått – det mest synliga ligger i projektet Äldrevänlig sta ett UPS-initiativ. Sigtuna kommuns invånare är med i någon av de lokala föreningar som finns för äldre.


Sedan lokalens invigning i slutet av februari kommer endast ett fåtal till lokalen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg