tisdag 5 november 2019

Saunalahti sähköposti

Tältä sivulta löydät haetuimmat sähköpostiin ja kotisivuihin liittyvät ohjeemme. Unohtuneen sähköpostilaatikkosi salasanan voit vaihtaa uuteen OmaElisassa. Selaintasi ei enää tueta. Näet laskut, puheluerittelyt, sopimustiedot, omat edut ja paljon muuta!


Suosittelemme selaimen päivittämistä uusimpaan versioon tai toisen selaimen asentamista. Omasta mielestäni en ole aktivoinut tätä numeroa mihinkään laitteeseen!

Olen sanonut tämän virallisesti irti 5. Turun Skanssin Elisan myymälässä (poistettu julkinen tieto palstalta Skanssin myyjä). Kuvan esimerkissä näkyviin on määritetty Saapuneet-, Lähetetyt-, sekä Roskakori-kansiot. Mikäli kansioiden ja niiden sisältämien postien halutaan näkyvän, tulee niiden kohdalle laittaa ruksi.


Kiitos, nyt voit jatkaa tilaustasi. Sähköpostit voit lukea Elisan Webmail-palvelusta. Gmailia voi käyttää kaikilla Android- ja iOS-laitteilla sekä tietokoneilla.


Lajittele viestejä, yhteiskäytä tiedostoja tai soita kaverille poistumatta.

Kirjeestä jäi sellainen kuva, että Elisa laskuttaisi sähköpostilaatikosta kahteen kertaan marras- ja joulukuun, sillä tuttava oli jo aiemmin maksanut Peruspostinsa 31. Tunnistautuminen tapahtuu näin: Valitse listasta oma verkkopankkisi. Postilaatikko näyttäisi olevan täysi, mutta kuitenkaan mitään sähköposteja ei näy kansioissani, mitä poistaa.


Minne nämä vanhat sähköpostit ovat kadonneet? Palvelemme yrityksesi perustarpeissa kaikissa myymälöissämme ympäri Suomen. Voit astella sisään ilman ajanvarausta – myös iltaisin ja viikonloppuisin! Elisa on suomalainen tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluiden markkinajohtaja. Hoida Telian liittymiin, palveluihin ja asiakastietoihisi liittyviä asioita kätevästi ilman jonoja.


Kirjautumalla sisään löydät vaikkapa hukkuneen PUK-koodin. Microsoftin maksuton henkilökohtainen sähköpostipalvelu, joka ei tarkista sähköpostia mainosten toimittamista varten. Kysely on veloitukseton. Kolumbus - sähköposti ei eilisestä iltapäivästä 20.


Telian sähköposti tukee SSL-salausta ja SMTP-kirjautumista (SMTP AUTH -protokolla). Anna suodattimelle nimi, esim. Voit halutessasi lisätä myös suodattimelle toimintakuvauksen. Lisää suodattimelle ehto tai useampia ehtoja.


Tulevasta sanomasta on sama kuin: kohtaan asetetaan halutut ehdot. Katso täältä Telian asiakaspalvelun ja Telia Helpin puhelinnumerot sekä aukioloajat.

Itsepalvelu ja chat ovat avoinna aina. Halutessasi voit tarkistaa sähköposti -jatka kohdasta, että ohjelmoimasi sähköpostiosoite on oikein. Pääset Gmailiin kirjautumalla palveluun tietokoneella tai lisäämällä tilisi puhelimen tai tabletin Gmail-sovellukseen.


Kun olet kirjautunut sisään, voit lukea. Liiketoiminta: Saara Pekkonen Johtaja, VOD Jyrki Huotari Ohjelmapäällikkö, Uutiset. Saunalahti dataliittymä Huom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg