onsdag 13 november 2019

Väggfäste klädstång

Alltid låga priser och dagars öppet köp. Se alla erbjudanden och köp nu! På Jula siktar vi högre. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi vill att människor ska vilja fixa.


Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Professionell rådgivning. Rejält väggfäste för vår mm tjocka klädstång.


Träskruv samt ställskruv ingår. Stång för upphängning av kläder, skapar bra överblick och bra åtkomst. Passar till klädförvaring i ett Klick-in system eller ett Backsystem.


Väggfäste klädstång

Komplettera med hållare som passar ditt system. Kan kapas till önskas bredd. Ta kontroll över dina kläder och accessoarer med hjälp av våra klädhängare, klädstänger och klädställningar. Med klädhängare och klädställning är det. En klädstång gör sig lämplig i flera olika rum i ett hem, men de vanligaste är att man placera dem i sovrummet och hallen.


Om du väljer en klädstång med hyllplan kan du dessutom förvara skor på ett och samma ställe. Konsolen hakas i häng- eller väggskena alternativt väggfäste. För att hänga klädstång i konsol Hållare för klädstång som monteras på konsolerna. Kromad hållare till klädstång. Allkrok Perfekt till t. Bredden går att justera och anpassa efter behov.


Olika väggmaterial kräver olika typer av fästbeslag. Använd beslag som passar väggarna i ditt hem, säljes separat. Ett unikt väggfäste som är skapad till mindre och lättare kombinationer. En unik lösning som är skapad till mindre och lättare kombinationer där man inte har plats eller behov av skenor. Väggfästet monteras enkelt med två skruvar och de två skruvhålen döljs av produkten som sedan monteras.


Teknisk information Höjd: 1mm Bredd. Letar du efter att använda ett snyggare rör som klädhängare? Kanske en snyggare reling till ditt terass-staket? Vi har det mesta inom Rör och Rep.


Väggfäste klädstång

I Stockholm finns Sveriges bästa shopping – i särklass. Här är guiden till några av huvudstadens bästa gallerior där du kan. Topphängt är ett av sätten du kan montera Klick-in systemet på. Allt hänger då på bärlisten.


Skruva fast bärlisten i väggen. Häng upp hängskenorna på. Serien av korgar från Pelly Bac har en unik ram som gör trådkorgarna extra stabila.


Klädstång Ändplugg Fäste tak Väggfäste för klädstång Tips! Hitta rätt stångtillbehör till din gardinstång. Köp online eller i butik på JYSK. En utdragbar klädstång är perfekt om du har en grund garderob. Den monteras enkelt genom att skruvas fast i en hylla.


Du ger oss måtten och vi ser till att du får rätt förvaringslösning. För montering med väggskenor och bärare eller ett väggfäste.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg