fredag 15 november 2019

Visma collectors mina ärenden

Välj lösningen som passar din enskilda firma bäst med något av våra program. Faktureringsprogram på webben. Sveriges mest köpta skatteprogram. Deklaration och skatteplanering. GDPR Visma Blogg RSS-feeds info.


Vismakoncernen är Nordens ledande leverantör av produkter och tjänster inom program och system, outsourcing, inköp och inkasso, retail IT-lösningar samt projekt- och konsulttjänster. JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren. Logga in Glömt lösenord? Med Collectors Online kan ni följa alla era ärenden , från påminnelse till efterbevakning, i samma system.


Lättillgängligt, överskådligt och smidigt. Här kan ni också hålla kontakt med er handläggare. En smidig inkassohantering helt enkelt.


Som användare av Collectors Online får ni automatiskt tillgång till Visma Community. När en faktura inte betalats lämnar Miva över ärendet till Visma Collectors. I och med att du fått en faktura från Visma , så är det till Visma du betala din skuld.


Det innebär att du kan välja hur du vill hantera varje enskilt betalningsuppdrag och samtidigt få full återkoppling på dina pågående ärenden. Du kan när som helst välja att avbryta ett pågående uppdrag. Skapa konto eller logga in på ditt befintliga konto för att följa dina ärenden.


Visma collectors mina ärenden

Collector Inkasso AB står för snabb hantering, hög lyckandefrekvens samt personlig service. Nästan alla företag kan förbättra sina kravrutiner och därmed få betalt snabbare. Samarbetet med oss börjar oftast med en genomgång av betalningsvillkor, dröjsmålsränta och påminnelserutiner. Du har blivit utloggad pga inaktivitet. Idag är företaget en av landets ledande aktörer inom fordringshantering både inom offentlig och privat sektor.


Vismas mål är att förenkla och effektivisera kundernas fakturerings- och kravprocesser. Vismas företagarexpert Boo Gunnarson ger sina bästa tips på hur du kommer igång med GDPR. I ditt Visma eEkonomi så ändras ej beloppet på din kundfordran när du väljer att skicka en påminnelse med avgift så när inbetalning från Collectors kommer får du bokföra ursprungsfakturan exkl påminnelseavgiften. Den som inte har betalat sin skuld får ett påminnelsebrev från borgenären, där det framgår att någon form av åtgärd kommer att vidtas om betalning inte sker inom en viss ti exempelvis en upplysning om att ärendet kan komma att skickas vidare till inkasso. Som en del i att etablera en effektiv e-förvaltning i Växjö har kommunen valt Visma som leverantör av dokument- och ärendehanteringssystem, e-tjänsteplattform och Kontaktcenter.


Betala dina e-handelsfakturor, få överblick över dina sparkonton, privatlån och se saldo på kreditkortet. I vår app samlar vi allt du som. Med en fakturatjänst som täcker alla viktiga delar, från kreditupplysning och utskick av faktura tills pengarna är på ditt konto, slipper du hantera allting själv. Visma Financial Solutions sköter och övervakar processen från start till mål. Dessutom behåller du hela fakturabeloppet och betalar inte heller någon avgift per ärende.


Tjänsten eKrav från Visma Collectors. Ett väldigt bra komplement till Visma eEkonomi tycker vi, i väntan på en mer integrerad lösning. Läs mer i forumtråden eKrav till Visma eEkonomi om hur tjänsten fungerar. Visma Recruit är ett av Nordens mest använda rekryteringssystem och mer än miljon arbetsansökningar hanteras årligen i systemet. Approval (t.ex. i Mina Ärenden ). I tidigare versioner kunde det vara svårt att särskilja fakturor och kreditfakturor eftersom alla fakturor visades med positivt belopp.


Visma collectors mina ärenden

Visma Enterprise stödjer företag och organisationer i deras HR-, bemannings- och löneprocesser. Alla påminnelse- och inkassoärenden går sedan automatiskt vidare till Visma Collectors som tar hand om ärendet. Samarbetet innebär att kunderna får alla fördelar med en specialiserad samarbetspartner samtidigt som kunden behåller full kontroll på sina ärenden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg