tisdag 26 november 2019

V75 tips

Se även Stalltipsen och information om banan. Travstugan har en stark redaktion med experter. Våra experter har lång erfarenhet av svensk travsport - en del arbetar inom sporten och andra är väldigt aktiva som entusiaster – och följer sporten slaviskt. Löpande under veckan kan ni här hitta tips från våra varierande samling experter och med varierande inriktning.


Våra genomgångar är genomarbetade och har tydligt ställningstagande för att kunna göra en bedömning för eller emot. Det finns mängder med sidor och tidningarna som ger tips till V75.

Några exempel är Travronden, Expressen, Aftonbladet och även ATG. Vtips på andra sidor. Sen finns det även privatpersoner som delar sina tips via olika medier som t. Micke Nybrink, Travmasen och såklart vi på Travcash. För visst tar väl Baron Gift emot Stepping Spaceboy i starten? Glöm inte att det är rollerpot på Top 7. Där har han varit med tre gånger tidigare, med en tredjeplats som bäst.


Vi har en lång och stolt tradition av att bevaka svensk och internationell travsport på ett upplysande och kunnigt vis.

Med oss kommer du närmare hästarna, människorna, sporten och spelet. Senaste nytt om travsport hela dagarna. Vi bevakar de stora loppen, de hetaste hästarna och ger dig de bästa speltipsen. Läs mer på Sveriges nya travsajt.


Grunden i systemet är att först välja två riktigt bra spikar och sedan bygga ut med fler hästar i de övriga loppen. Fick jag tips av min vän och kollega Staffan Nilsson att hästen var till salu. Han vann i princip allt som fyraåring bl a Danskt Derby. Som femåring fick möta gulddivision och det blev lite tuffare men han klarade sig bra. Liten oansenlig häst med mycket fint löphuvud.


Beauty Lion, milj. V75-tips från anonyma personer bör du dock undvika. Thomas Ögat Öhman har spelat in miljonvinster flera gånger om! De senaste åren har Ögat också spelat in flera storvinster på sina andelsspel på Köpandel. Det brukar löna sig att följa Guidens.


Romme, den januari. V4-system V4-(lopp 1) Immersive Workout Qrystal Roc Sally’s Love Constantin. Spelet har i stort samma regler nu som för tjugo år sedan, med några ändringar så som introduktion av Grand Slam och Boost.

Varje vecka tippar Thomas Uhrberg V75. Kärt barn har många namn och den rad man lämnar in kallas många olika saker i travets underbara värld. Förutom de enklare och mer rakt på sak som ra kupong, bong och så vidare.


På Travet hittar du alltid rätt resultat. Nyheter, forum samt mycket mera. För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg