fredag 1 november 2019

Rhodos utflyktsmål

Lågpriser på hotell i Rhodos stad. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Fantastiska Erbjudanden i Rhodos.


Förutom Rhodos stad som är ett måste att besöka om man nu inte bor här under sin vistelse på Rhodos kommer här några av Rhodos främsta sevärdheter. I regel går det att ta sig till resmålen med till exempel hyrbil eller mope och i de fall bussförbindelser erbjuds anges det i texten. Båtturer och vattensporter i Rhodos stad: Se omdömen och bilder för vattensporter och rundturer med båt i Rhodos sta Grekland på TripAdvisor. Med sitt perfekta läge i Medelhavet, sydost om det grekiska fastlandet och nära turkiska gränsen bjuder Rhodos i stort sett alltid på sol och värme.


Förutom sol och bad finns det gott om historiska byggnader, bra shopping och vacker natur. Här guidar vi dig till det bästa av Rhodos. Farma of Rhodes Petting Zoo: Trevligt utflyktsmål - se 7omdömen, 8bilder och fantastiska erbjudanden på Rhodos sta Grekland på TripAdvisor. Här får du tips och inspiration om du funderar på att åka till Rhodos.


De finaste stränderna, mysigaste. Det är genom utflykterna du kommer nära Rhodos. Det kan handla om äventyr i naturen. Eller sevärdheter och spännande intryck av landets kultur.


Men även båtutflykter, shoppingturer och festkvällar med det lokala kökets specialiteter. Vilket du än väljer får du reseminnen som varar längre än solbrännan. Från de båda orterna är det lätt att med bil eller buss ta sig till Rhodos sta och för den delen alla andra orter på norra Rhodos. Vilket gör att utbudet av utflyktsmål är mycket stort.


Rhodos utflyktsmål

Rhodos reseguide ger dig tips om sevärdheter, guidar dig till de bästa attraktionerna, hjälper dig att finna billiga flyg och hotell för övernattning. Använd musen för att flytta kartan. Såväl kulturintresserade som soldyrkare vallfärdar till Rhodos , guden Helios favoritö.


Han hade god smak: här finns paradisiska stränder som Tsambika, fina badvikar som Stegna, fina byar som Lindos, magisk natur, shoppinglycka, rika nöjen och populära resorter. Läs riktiga recensioner - boka nu! Boka din drömsemester redan idag!


Rhodos utflyktsmål

På Rhodos finns gott om sevärdheter och trevliga utflyktsmål. Gå i riddarnas fotspår, vandra bland tusentals fjärilar eller besök ett kloster med en hisnande utsikt. Ett av Rhodos mest välkända utflyktsmål är den natursköna Fjärilsdalen, som ligger ca minuter i bil från Afandou.


Platsen kallas också för Petaloudes, efter det grekiska ordet för fjäril. Mellan juni och september fylls dalen av tusentals tigerfjärilar som lockas av de lummiga trädens söta kåda. Endast minuter bort från Rhodos ligger den turkiska semesterorten Marmaris. Står man på stranden i Rhodos stad kan man se Marmaris borta i horisonten. Färjorna går dagligen och man kan välja själv om man vill övernatta eller åka tillbaka timmar senare samma dag.


I Marmaris finns flera mysiga marknader, turkisk mat och nattliv. Rhodos är en relativt liten ö, men har många fantastiska utflyktsmål som lämpar sig mycket bra att ta sig till med bil. Med hyrbil på Rhodos får man ut det mesta av öns fantastiska natur och historiska monument, och det finns många trevliga ställen att stanna till vid på vägen. Att Rhodos har en egen vinodling med produktion kände inte ens vår släkt till.


Vi upptäckte det av en slump på väg till turistmagneten Fjärilsdalen, tio kilometer från Rhodos flygplats. Där ligger vingården Triantafyllou med kostnadsfria vinprovningar och möjlighet att köpa lokalproducerade viner. Ixia är en populär och familjevänlig semesterby, belägen intill en två kilometer lång klapperstensstrand på Rhodos sydvästra kust. En del klassar Ixia som ett av de vackraste områdena på hela Rhodos , ja till och med Grekland.


Orten ligger i Afandou, en bit söder om Rhodos stad. Kolymbia är en strandnära semesterby där du kan koppla av. Omgivningarna är otroligt vackra tillsammans med havet och de grönklädda bergssluttningarna.


Följ med Apollo till Rhodos.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg