fredag 1 november 2019

Restaurang two åsögatan

Både maten och inredningen är inspirerade från de mysiga områdena i Venedig! Hela restaurangen har fått sig ett ansiktslyft med mycket växter och mysig belysning för att ge den perfekta italienska trädgårdskänslan. Vi har ett brett utbud av smårätter så att det finns något för alla. Säg även till om du ser några felaktigheter i guiden.


La Vecchia Signora Åsögatan 16 Södermalm, tel. Betyg: Otroligt god mat och bra service!

En restaurang jag definitivt kommer att tänka på när jag befinner mig på Södermalm! Se öppettider, popularitet och mycket mer. Med Thatsup hittar du stans guldkorn. Stockholm som inte får missas (och som vi har missat). Här får du både våra egna.


Vi har alltid obokningsbara platser i baren uppe, på uteserveringen eller i nyrenoverade nedervåningen, Under Barbro. Sällskap upp till personer bokas online. Idag finns i industribyggnaden från ett möbelvaruhuset Stalands möbler och diverse kontor.

OPENING TIMES Tuesday to Thursday. The food is fresh and. Two three-course set menus at £and £35. Vi kan erbjuda allt från pizza och kebab till. Ni hittar oss på åsögatan 102.


All take away items are made by order. Call us in advance for pick up for larger numbers of packages. Party platters available for your parties. Välkomna in och avnjut en vällagad måltid i goda vänners lag.


Välj från vår ala carte-meny eller komponera egna kombinationer från vår grillmeny. I vår bar kan ni även beställa enklare rätter från barmenyn. Restaurang november.


Vi erbjuder utsökt mat och förstklassig service i en varm och trevlig miljö. Hos oss väljer ni bland vällagade kött- och fiskrätter. Köket tillreder även pastarätter och barnen har en egen meny med glass till efterrätt.


Det är i Hjördis gamla lokaler på Åsögatan 1som syskonkrogen till populära Babette öppnar på torsdag. Bokar du bord här låter du krogen bestämma vad som landar på tallriken. På kvällarna bestämmer vi en fyrarätters-meny åt de som bokar bord.

Då får du det finaste vi kan ge dig, säger kocken Jacob Ker Lamb. Välj förrätt och varmrätt bland våra utvalda klassiker för endast 240kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg