fredag 1 november 2019

Världens snyggaste killar 2016

Världens snyggaste killar 2016

Och överst på tronen hamnar återigen flickfavoriten Robert Pattinson , 26. Twilight”-hunken har toppat listan fyra år i rad och trots att han hållit sig undan rampljuset och tampats med flickvännens otrohetsskandal verkar inget kunna klå den skådespelende brittens sexighet. Pernilla Wahlgrens, 4 skamlöst snygga dotter Bianca Wahlgren Ingrosso, 2 har precis som sin mamma och mormor, skådespelerskan Christina Schollin, 7 en vacker sångröst! Att ragga på Bianca gör man dock förgäves. I våras blev hon sambo med pojkvännen Philippe Cohen.


Världens snyggaste killar 2016

Vi har letat, spanat och grävt och äntligen hittat dem! Snygga killar som Samir Badrian, Alesso, Bill Skarsgår Christopher Martland och Adam Lundgren. Kändishunkar som du kan dejta i sommar! William är en upptagen kille , verkar det som. För bara en dag sedan annonserade han att han skulle ta en liten paus från sociala medier.


Väldigt mycket nu så jag kommer ta en kort paus från sociala medier. Ses nästa vecka”, skrev han. Vi kan nog räkna med att han är tillbaka ganska snart. Vem kniper den ärofyllda förstaplatsen?


Varje år utser improveme. Sveriges hetaste män. Här hittar du både skådespelare, kungligheter, artister, bloggare, idrottsstjärnor och andra kända profiler.


Han vann i alla fall Fifa Puskas Award under måndagen. Vi bejakar människors intressen och passioner, guidar, ger senaste nytt och inspiration. Jag gillade aldrig att leka med bilar.


Tycker vi i alla fall! Precis som Johnny Cash är den helt klädd i svart, från lack till klädsel, och det är svårt att tänka sig ett svalare färdmedel för den perfekta USA-roadtrippen. Lockigt hår – Hårvaxguiden Hår Frisyrer frisyr lockigt har kille man.


Killar - Styla er frisyr på olika sätt! ByMK herrfrisyr Herrfrisyr. Världens snyggaste tjejer. Tidningen The Sun har plockat fram världens hetaste hunkar. Som besökare på Nyhetersamtycker du till användandet av s. Gaaah världens snyggaste kille.


Lägger upp några sjilt snygga bilder på Benjamin innan jag lägger mig och kollar på film. Vilket land har världens snyggaste människor? Långt eller kort hår, tjockt eller tunt, lugg eller inte – i år finns alla möjligheter att hitta en trendig och snygg look som passar just dig.


När det kommer till casual-klädsel är hoodien ditt go-to plagg. När designerns världen över bestämde sig för att tänka om bas-plagget så föddes kashmir-hoodien fram. Vi fick ett plagg som klär upp oss utan att vi egentligen behöver försöka. Kashmir-hoodien är den perfekta mixen mellan casual och classic. Nu behöver du inte tänka på det längre, utan vi på Silly Season världen har nu satt ihop en lista med topp snyggaste fotbollsspelarna i världen.


Trots att vi svenskar är kända för att vara snygga så hittade vi tyvärr inte många snygga svenska fotbollsspelare att inkludera in denna lista med världens snyggaste fotbollsspelare. Svenska kvinnor är kända världen över för sin skönhet. Men vilka är egentligen vackrast? Hittade ingen sådan här tråd när jag sökte så, men om ni är medvetna om att den redan finns så kan ni ju länka den, t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg