onsdag 1 mars 2017

Bali tips blogg

Find the best tourist and sightseeing recommendations for Bali. Discover the city from the water. Book the best-reviewed experiences. Hundreds of possibilities.


Get the most from your sightseeing!

Upp till rabatt i Bali. Sista minuten-erbjudanden. Jag och min sambo planerar nu att göra en resa till Bali i slutet av mars och tanken är att vara borta cirka en månad. Vi tar gärna emot generella tips om Bali då vi varken varit där eller i Asien.


Vi kommer att flyga från Köpenhamn med Qatar Airways. Efter research verkar det vara ett bra. Bali har under de senaste åren blivit ett populärt resmål och ett riktigt surfparadis.


Bali har också blivit ett mecka för välmående, yoga och digital nomads.

Bali är en underbar destination, inte bara på grund av de många härliga stränder utan också tack vare alla kulturella och historiska sevärdheter. Här har vi samlat en salig blandning av saker som du borde se på ön, med allt från vackra sandstränder till imponerande tempel och roliga vattenland. Nedan finner ni mina sex bästa tips på Bali. Restauranghoppa i moderna Canggu. Om du är vegetarian, vegan eller har en glutenfri kost så är Bali rena rama matmeckat för dig.


Kulturen på Bali är en stor del av ön, därför bör man besöka minst ett tempel då man är på Bali. Tex Tanah Lot som är det mest kända och ligger utmed kusten i söder. Eller Gunung Kawi som ligger inåt ön, utanför Ubu och skiljer sig en hel del från andra tempel tack vare sina enorma stenstatyer i bergen. OK, upfront, these cute furry animals can actually get very evil. Keep a safe distance to them and make sure to attach everything properly to your body.


När du är på Bali , ät som… Italienarna? Bredvid campet hittar du Baracca, som är mest känd för att vara ”The pizza place”. De erbjuder en omfattande pizza och italiensk meny som kan tillfredsställa den mest kräsna pizza-expterten. Echo Beach Club Ser vid första ögonkastet ut att vara en dold och vanlig restaurang.


Dessa två skulle bli mina efterträdare. Det var alltså dessa två jag skulle berätta alla mina tips till.

Hur de på bästa sätt kan ha en två timmars lektion med mina vildingar. Jag berättade allt som funkat för mig, vad de bör tänka på och lite tips på vilka ämnen barnen skulle lära sig här näst. Lågpriser på hotell i Balin.


Många Balibesökare förstår inte fullt ut vilken fantastisk natur Bali har, och hur tillgänglig den ofta är för besökare. Bali Travel Tips ‘Paradise’- the word on every traveller’s lips as soon as they witness the picture-perfect scenery that Bali has to offer. There is some kind of wonderland for everyone, from world-famous surf spots surrounded by laidback beach bars to impressive waterfalls, adjacent to luscious paddy fields. Veckans restips till Bali från vår lokala expert.


Ett Bali tips från en riktig insider! Saker att se och göra på Bali bortom vanliga sevärdheterna. Kuperad terräng, vackra risodlingar, och intensiv grönska – att Bali sen lång tid tillbaka är en semesterfavorit är fullt logiskt. Naturen är sagolikt vacker.


Tidigare var det framför allt backpackers som åkte till Bali , numera finns ön med i utbudet hos de flesta charterbolag. Hej bloggen Idag har vi fått el, det krävdes ett halvt grinigt telefonsamtal så tio minuter senare hade vi el. Balis skönhet finns inte bara i naturen. Grabbarna åkte till tippen medan jag svor över innehållet i kartonger. Känns som om det är hundra år kvar av flytt men innan lördag kväll ska jag vara helt inflyttad å städa på söndag har jag tänkt.


Bali är den sinnliga ön där det alltid finns plats för konst, dans, traditioner och kultur. Budgetmässigt överlever du på ett spottstyver. Men du kan också lyxa till det ordentligt, här finns fantastiska lyxresorter och många riktigt bra restauranger. Här är våra bästa tips till ön som i vårt tycke har allt.


Hej Jennifer, tack för en så fin och inspirerande blogg ! Så bra kombo med miljö, familj, inredning och eget företagande. Jag och min då åriga dotter planerar att åka till Bali över jul och nyår och vara borta ca veckor. Jag själv var på Bali för ca år sedan så jag antar att mycket har ändrats sedan dess.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg