onsdag 2 mars 2016

Krok gipstak

Shoppa krokar hos Ellos nu! Inspireras av säsongens nyheter. Hos Ellos hittar du allt inom möbler och heminredning. Välkommen in redan idag! Möbler, belysning och gardiner.

Köp Dörrhandtag, Fönsterhandtag och krokar i moderna och klassiska stilar. Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu! Ska sätta upp en lampa i gipstak och funderar på vilken infästning som är bäst att använda. Välj en butik för aktuellt pris och lagersaldo.


Skriv in ditt postnummer så hittar vi automatiskt din närmsta butik. Eller välj själv butik i listan.

Trots att gipsskivor för tak och väggar inomhus som regel inte är tjockare än mm kan du, med rätt fästdon, belasta ytorna med åtskilliga kilon per fästpunkt. I en enkel X- krok kan du till exempel hänga ett upp till kilo tungt föremål. Den tyngd som vägg och fäste maximalt ska orka hålla, är alltid angivet med god marginal. Med krok , för montering av t. Genom att mäta hur långt från olika väggar du vill ha kroken så kan du sedan uppe på vinden mäta dig fram till om kroken kommer hamna i en takstol eller inte. Det går även att lyfta på isoleringen och lägga på en brädbit om du är rädd för att orginaltaket plus det nya inte håller lampan.


En vanlig X- krok med ett eller två stift är det enklaste sättet att hänga tavlor och annat väggpynt på. Skruvkrokar, krokar med öglor, lampkrokar och tavelkrokar – här hittar du allt om krokar. Välj separata förpackningar med krokar som är avsedda för just det du håller på med eller köp hem en stor sats med olika krokar för stort och smått. Perfekt när du ska hänga upp tavlor och lampor. Krokar och öglor från Byggmax.


Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Hur fäster man en krok ? En praktiskt skruvkrok monterar du enkelt genom att skruva i den direkt i materialet. Ska du fästa något i taket eller hänga upp något tungt på väggen?

Sedan använder du betongplugg och kroken. Takkrok för dig som har gipsskivor som innertak. Den här typen av krok måste du förborra ett hål för. Passar för skivor med tjocklekarna 3-mm.


Storleken på borren som du ska använda är mm. Stor krok , synlig del: Längd mm, bredd mm. Smidd takkrok att använda som lampkrok eller annan upphängning i tak i äldre miljöer.


Skivfäste i plast för gipsskiva. Enkel och snabbt montera även i trånga utrymmen med isolering bakom skivan. Demonteras enkelt genom att klippa av fjädern. Deretter er kroken klar til bruk og du kan henge opp til kilo på den! Jag har fått för mig att krokar med plugg bara kan sättas upp i betongtak, någonting som väl kräver att jag har en annan krok , och att gipstak kräver någon annan slags utomjordisk konstruktion på krokar , som jag förvisso då skulle klara av att sätta upp själv.


I tillegg til at den er svært enkel å montere er den også like lett å fjerne. Og det beste: Den setter nesten ikke spor etter seg! Du bare bøyer opp kroken , og bikker den sidelengs til begge sidene. Skal skru opp feste til en lett lysekrone i taket. Går det greit å skru vanlige skruer i gips når krona er ganske lett, eller er det egne skruer som bør brukes i. X- krok med eller stifter Til lette og enkle oppheng som bilder, pyntegjenstander etc.


Bæreevne: Opp til kg (tverrkraft) 1. Markere denne med tape. Der dine to tapebiter krysser, bør du feste treningsslyngen. På en jernvareforretning kan du finne en solid treskrue med krok , for eksempel av typen man bruker for å henge opp husker til barn.


Vurder dør-løsningen en gang til. Kanskje dere har en garasje hvor det er lettere å feste en slynge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg