torsdag 2 november 2017

Friggs te

Köp produkter från Friggs på Gymgrossisten. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Alltid låga priser och blixtsnabba leveranser direkt till dig på Meds. Du slipper helt enkelt att gå till apoteket själv, MEDS är alltid där du är, för dig! Friggs har flera goda sorter där du kan börja dagen med en uppiggande kopp grönt te , som exempelvis citron ingefära och avsluta den med Kvällsro eller Kamomill.


Oavsett vilket te du väljer från Friggs kan du känna dig trygg med att vi med omsorg valt det bästa från naturen och smaksatt i en härlig blandning.

Prova våra goda majskakor, minicookies och knapriga knäckebröd! Hos oss på Friggs hittar du spännande innovationer och välkända klassiker. Friggs har allt för ditt mellanmål - majskakor och teer i många smaker, knapriga knäckebröd och goda minicookies utan tillsatt socker. Du hittar även våra klassiska riskakor och spännande nyheter som kikärtskakor och linskakor i goda smaker. Och så har vi ett brettt sortiment av vitaminer och mineraler.


Friggs står för goda, hälsosamma och genomtänkta produkter av hög kvalitet. Friggs är numera en del av Midsona Sverige och all produktutveckling sker i Sverige och bedrivs av företagets egen utvecklingsavdelning. Namnet Friggs kommer från den fornnordiska gudinnan Frigga som såg till att skörden var riklig.


Friggs Kvällsro är ett naturligt örtte som ger en god avslutning på dagen med utvalda örter och kryddor från naturen.

Passionsört (), lavendelblomma ( ), citronmelissblad ( ), pepparmyntsblad ( ). Friggs teer blev snabbt en favorit hos många och idag har bolaget ett stort utbud av örtte, rooiboste och grönt te. En uppiggande kopp te på morgonen och en för den goda sömnen på kvällen. Handla Friggs te online i din ICA-butik på nätet.


C-vitamin är en antioxidant som hjälper till att skydda kroppen mot oxidativ stress (fria radikaler). Teet är fritt från koffein och passar bra att dricka på kvällen. Teet innehåller passionsört, samt lavendel, citronmeliss och pepparmynta.


Uppgifter om klimattal (s k koldioxidekvivalenter eller CO2e) som visas för Mat. RISE Research Institutes of Sweden AB. Friggs är märket som står för goda, genomtänkta och hälsosamma produkter.


Namnet härstammar från namnet på gudinna Frigga som enligt den fornnordiska mytologin såg till att skörden blev bra. Friggs är idag marknadsledande inom ris- och majskakor, te (ört-, rött- och grönt te ) och hälsopreparat såsom vitaminer och kosttillskott i dagligvaruhandeln. All produktutveckling sker i Sverige och bedrivs av Friggs egna utvecklingsavdelning och just denna förmåga att kontinuerligt utveckla och anpassa sortimentet är en av Friggs mest betydande framgångsfaktorer. Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna. Nedan visas ett exempelutbud.


Friggs grönt te energi har en uppfriskande smak av citrus, mynta, guarana och citrongräs. Det här teet innehåller en högre halt av koffein. Detsamma gäller för Friggs ”Grönt te energi”, där grönt te kommer på tredje plats i ingredienslistan.


Det innehåller mer mynta och citrongräs.

Här har man även tillsatt koffein, som ju finns naturligt i såväl svart som grönt te. Frigg är den främsta och visaste av asynjorna. Hon har vetskap om alla människors öden, men yppar inget frivilligt. Om man åkallar Frigg i någon fråga kan det vara svårt att veta vad man kan få för svar. Hennes tjänstekvinna heter Fulla.


Hon bär Friggs skrin och vårdar hennes skodon, och hon är helt invigd i det Frigg gör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg