tisdag 28 november 2017

Guldbröllop kort text

Jag sökte på guldbröllop , och då dök din sida upp. Vi ska äta middag på restaurangen Söderhielmska i Gävle. Det är ju inte så många som får den turen att få uppleva ett äktenskap i så många år.


Själv så firar jag och min man år nästa år! Vi har designs för alla tillfällen och teman. Anpassa ett kort idag!

Bröllopsnatten är så kort timmarna försvinner så fort tag till vara var minut vi har varit med förut. Må lyckans rosor er väg beströ såväl i vårsol som i vintersnö. Levt i synd i många år men nu vet ni var ni står har ni gjort det rätta nu blivit äkta man och fru. J ag fick en beställning på att göra ett kort till ett par som firade 50-årig bröllopsdag. Frågade på ett av forumen om någon hade något roligare förslag än det vanliga med namn och datum.


Det var en som tipsade om det hon gjort till ett 25-års jubileum, och jag tänkte testa att göra något liknande. Tips på korttext när du ska skicka blommor och blombud till födelsedag, Alla hjärtans dag, bröllop, Mors dag. Inte av en slump är mycket uppskattat bland guldädelmetaller, eftersom den inte missfärgas med tiden och förlorar inte sina egenskaper.

Och din familj, firar sitt guldbröllop idag, inte bara har inte förlorat sin uppriktighet, ömhet och värme av relationer, men också bli mer robust och vänlig. Vad fint med guldbröllop ! Tänk om man fick uppleva det. Här är en dikt jag tycker är jättefin och som kanske kan passa.


Om den är för lång kan du ju bara ta med sista versen som är huvudpoängen. Kärleken är ett övergående vanvett, den bryter ut som vulkaner gör och sjunker sedan undan. Samma är det med guldbröllop , men då bör presenterna inte vara hushållsföremål. Presenterna bör vara förslagsvis konst eller lite lyxartiklar.


Guldbröllopsparet får anses ha hunnit skaffa sig nog av sådana ting. Har du svårt att komma på vad du ska skriva för text på dina kort ? Själv har jag alltid lika svårt att komma på vad som är lämpligt att skriva. Därför har jag samlat några textförslag som du kanske kan få användning för.


Handgjort grattiskort med delfinmotiv, utan text. Insidan: Texten utskriven på Inkidos pärlemo-papper och rullat som pergament, sedelfickor, lite pärlor och en ros här med. Texten är plockad ur bibeln och är så klart Störst av allt är kärleken Detalj framsida, hjärtat.


Baksidan Och sist med inte minst, jubilarerna. Dubbelt kort med text och prägrat tryck i guld.

Hjärtat består av fjärilar i olika guldiga nyanser. Kolla också: Citat om äktenskap – Bröllopsdikter – Bröllopstelegram – Humoristiska bröllopstelegram – Kärleksdikter. Skicka blommor och uppvakta brudparet i samband med bröllopet – Här hittar du bra erbjudanden.


Det är inte varje dag man får göra ett sånt här kort ! Mönsterpappren är från Maja Design och texten har jag kört ut från datorn. Rolig text , postad för länge sedan. Då gjorde man det i form av en förnyad vigsel i kyrkan.


Det finns en kort text och några kommentarer till enskilda verk, men inget uttömmande. Stycket, en kort text om hans kamrat Sten i rännstenen, upprepades likt en oralt filtrerad loop till allt galnare ordskapelser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg