torsdag 30 november 2017

Kina restaurang helsingborg

Kina restaurang helsingborg

Om du är sugen på god mat så är restaurang kina stället för dig. Du kan finna restauranger baserat på dina valda kriterier, läsa omdöme och boka bord. Vi förhandlar så att du slipper. Restaurang Chinatown – vi finns i Helsingborg. Här kan du se veckans aktuella lunchmeny.


Kina restaurang helsingborg

Vi serverar lunchbuffè, a la carté och take away. Måndag Stängt Tisdag - Torsdag 11. Hitta och få information om kinesiska restauranger i Helsingborg och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Letar du efter veckans lunch i Helsingborg ? Kina , Japan, Thailand.


Sen vi startade har vi alltid fokuserat på att använda färska råvaror och tillaga rätten på dess traditionella sätt som den förtjänar med stor passion till rätt pris för våra kunder. Helsingborg , Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Helsingborg och sök efter kök, pris, plats och så vidare. Här hittar du mer information om restaurangen Golden-bamboo, kina restaurang i Helsingborg. Du kan även läsa recensioner om Golden-bamboo, kina restaurang skrivna av användare direkt på vår sajt. Både typen av kinamat och nivån på den kinesiska maten skiljer mellan olika kinesiska restauranger och därför kan det vara bra att prova kinamat från flera olika kinakrogar i Skåne eller enbart i. Senaste räkenskapsåret gjordes en förlust på 1TKR.


Kina restaurang helsingborg

Det sitter fler kvinnor. En thailändsk måltid innehåller minst två huvudrätter som serveras med ris eller nudlar, oftast tillsammans med en soppa. Starka kryddiga smaker blandas med.


Idag är det runt miljarder kineser som årligen äter kakan under månfestivalen, som firas den 15:e dagen i månkalenders åttonde månad. Enligt traditionen är det den tid på året som månen år som fullast. Kakan är för kineser en symbol för återförening, lycka, sötma och lugn.


Välkommen Färskhet och öppenhet är vårt motto! Alla har vi olika smakpreferenser, men en sak som vi är mycket måna om är att våra gäster ska få uppleva de. Totalt 4restauranger , faktiskt. Se betyg, recensioner och bilder. Inte alla våra restauranger erbjuder idag alkoholservering, så kolla in med den restaurang som ni vill besöka vad deras sortiment har att erbjuda.


Här hittar ni en guide som passar alla som någon gång äter ute i Helsingborg. Oavsett om du äter lunch ute varje dag, a la carte ute ibland eller kanske bokar afterwork ett par gånger om året så kan du göra ditt val av restaurang hos oss. Alltid bra, god mat och trevlig personal! Eurestkortet är ett fördelaktigt alternativ till kontanter och kreditkort som gör det smidigare för dig att passera genom kassan.


Ur högtalarna spelas kinesisk musik i en lugn och mysig atmosfär. Med fullständiga rättigheter kan du avnjuta en måltid med dryck i vår restaurang. Vi erbjuder traditionell kinesisk mat med färska ingredienser.


Vill du ta med maten har vi avhämtning samt hemleverans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg