onsdag 22 november 2017

Bonniers trafikskola 2016

Bonniers trafikskola 2016

Your browser does not support JavaScript which this. Bäst resultat får du när du övningskör och läser körkorsteori parallellt. Kom ihåg att det är din kunskapsnivå som avgör hur väl du lyckas med både uppkörning och teoriprov hos Vägverket. Om du behöver komma igång och studera inför körkortsprovet, kan du med fördel ta hjälp av våra pedagogiska körkortsfrågor och teoriprov online. Oavsett ifall du är i full fart med att ta körkort eller också är en erfaren förare, är det alltid en bra idé att gå igenom de olika vägskyltarna.


Med nästan 20besök blev det ett nytt besöksrekord för webbsidan. Tack vare alla er användare kan vi utveckla utbildningen till att även framöver vara det självklara valet av utbildningsprogram för B-körkort. Röstningen är avslutad! Fredag september på Bokmässan i Göteborg avslöjas.


Utveckla dina trafikkunskaper i din egen takt och gör dig redo för Trafikverkets kunskapsprov med hjälp av simulerade trafiksituationer i 3D-miljöer med berättarröst, bildspel, interaktiva övningar och kontrollfrågor. Rank i Utbildningsprogram. Jämför pris på alla Bonniers Utbildningsprogram. Spara produkten till en lista.


Jag fick rätt på första försöket på Trafikverket. Att ta del av utbildningspaketet som tjänsten erbjuder kostar endast från kronor per månad. Nu kan du som planerar att ta körkort få extra hjälp av Premium. Hitta och köp bonniers trafikskola hos Kelkoo. This item has been hidden.


TEO gör det enklare för dig att lyckas på Trafikverkets kunskapsprov och är ett komplement till det traditionella utbildningsmaterialet. Trafikskolan TEO är en praktisk hjälpreda för dig som ska ta körkort. TEO erbjuder interaktiva instuderingsfrågor för körkortsbehörighet B (bil), A (motorcykel) och AM (moped). Fyll först i din epost och klicka på Logga in.


Bonniers trafikskola 2016

Fyll därefter i ditt lösenord och klicka på Logga in. Har du ingen e-post kopplad till ditt. Den bästa bokklubben med den största läsguiden i Sverige. Du får korta teoribitar och kunskaperna befästes sedan med olika övningar. Bonniers trafikskola är upplagt som en blandning av lärobok och kunskapstävling.


Det är både pedagogiskt och roligt. Beroende på hur du klarar övningarna får du sedan poäng. Målet är att uppnå 50. Undvik extra uppkörningar och teoriprov!


Genom att undvika extra uppkörningar och teoriprov kan du spara både tid och pengar. Create your website today. Appen för dig som vill klara körkortsteorin på ett effektivt och roligt sätt!


Vi täcker alla områden som behövs inför kunskapsprovet. Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg