fredag 3 november 2017

Seglingskurs medelhavet

Hoppa i båten och lär dig segla på en seglingskurs i sommar! Tänk vad skönt att kunna styra båten helt själv över vattnet. Du kan också anmäla dig till en seglingstur och njuta av en skön kväll till sjöss.


Seglingskurs medelhavet

Vill du utveckla ditt seglingskunnande erbjuder vi kurser i segling. Under sommaren finns det möjlighet att gå seglarskola med svenska instruktörer i Medelhavet. Vill du komma iväg från den svenska vintern erbjuder vi även internationella utbildningar i bl.


British Virgin Islands (Västindien). En rolig och nyttig upplevelse för livet! Läs mer om kraven här.


Seglingskurs medelhavet

Ta gärna med sjösjukemedicin eller Seaband (akupunkturband som man köper på Apoteket). Många är övermodiga, tar inget medel för de har inte mått illa tidigare – och blir sjösjuka första dagen. I östra Medelhavet finns även Kotor i Montenegro, som ligger omgiven av fjordliknande berg. Sailstar seglarskola Vi lär dig segla.


Grundkurser i segling i jolle, mindre båt och stor båt. Seglarkurser i Sverige. Kanske en paradiskryssning till Karibien eller utforska Medelhavets guldkorn - här finns en kryssning som passar alla. I Medelhavet erbjuder vi kryssningar för alla oavsett om ni vill åka på en lyxkryssning, familjekryssning, med vännerna eller på tu man han hittar ni ett fartyg i vårt utbud som passar för er kryssning i Medelhavet.


Med Kurs i Medelhavssegling vill vi vara det mest naturliga och bästa valet för en kurs i Turkiet. Som instruktörer i vår seglarkurs bidrar vi med en stor och bred kunskap om segling, navigering, säkerhet, väder, vindar, ankring, förtöjning, sjökort och båtlivet i Medelhavet i allmänhet och för Turkiet i synnerhet. Lär dig att segla med Båtägarskolan Stockholm. Du är välkommen ombord och dela din dröm med alla oss som också drömt. Boka din kryssning med TUI.


Om du drömmer om sköna veckor på Medelhavet så är Sail4Fun rätt val. Därför att vi trivs i Grekland. En eller flera veckor på någon av våra båtar kan ge seglingsupplevelser du aldrig glömmer. Det var kyligt och mulet. Många båtuthyrningsfirmor i medelhavet kräver också att någon ombord har VHF-intyg (Short Range Certificate) om båten har radiotelefoni.


Den nautiska kompetensen kan man sedan styrka med intygsboken från Nämnden för båtlivsutbildning, NFB som även har engelsk text. Konferenssegling, köp eller hyr segelbåt av More Sailing. Då hade Linda levt på att hålla seglingskurser i Stockholm och Medelhavet i sex år, och ville att kvinnorna hon hade kurser med skulle få se någonting nytt. Med Poseidon Travel kan ni segla över hela världen med fartyg, skeppare eller om ni själva vill styra skutan. Välkommen att boka redan idag!


Sveriges skärgår medelhavet eller världshaven. När man bokar sin resa genom Yachtcharter finns fler valmöjligheter, allt för att uppfylla era önskemål. Njut av en båtsemester i Italien, Greklan Frankrike eller Spanien med flera. Testa även vad du själv tål. Sail4Fun ordnar på beställning seglingskurser för nybörjare och landkrabbor i Grekland.


Kroatien, Greklan Turkiet eller Spanien. Kursen lämpar sig för dig som vill bekanta dig med hur livet på en segelbåt går till. Du lär dig samtdigt grunderna i hur man seglar och för öva på att stå till rors, skota segel, dra upp ankare och förtöja båten tryggt och säkert.


Jag seglade ner till medelhavet genom kanalerna i en 24-fotare och var borta i ett halvår. Funkade hur bra som helst. Sen att en större båt är bättre på alla sätt går inte att komma undan med men har du den budgeten du har så får du utgå ifrån den.


Hur långt du kommer på den får du se efterhand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg