måndag 6 november 2017

Nordsjö spackel

Nordsjö spackel

Köp Liquisole Casco här. Betala säkert med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Jag godkänner att mina personuppgifter får behandlas av AkzoNobel, inklusive övriga företag inom AkzoNobel-koncernen samt enheter som agerar å deras vägnar. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Vår butikskedja består av kvalificerade återförsäljare över hela Sverige och Norge. Butikerna erbjuder inspiration, kunskap och marknadsledande produkter för underhåll och förbättringar av inomhus- och utomhusmiljöer, för såväl professionella som gör-det-självare. Alltid med snabb leverans!


Professionell rådgivning. Fina gamla trähus i skärgården, nya radhus, moderna villor, skolor och arbetsplatser. Fyller igen hål och ojämnheter på dina väggar. Numer ingår man i AkzoNobel-koncernen som är förser hela världen med färg och kemiska produkter såsom lim och spackel. Spackel Medium 3L Spackel Medium är ett medelgraderat färdigblandat spackel som passar på de flesta underlag.


Under åren har mängder med svenska hus målats med vår färg. Nu kan du äntligen få ett helt miljömärkt rum, från spackel till toppfärg. Hitta dina favoriter här! Miljöskyddsåtgärder Förhindra avrinning till kloaker, vattendrag, källare eller slutna utrymmen. Använd ett spackelsom liknar den underliggande ytan – i grovlek – så att spacklet anpassas till det övriga underlaget.


Förutom grovleken ska spacklet anpassas till miljön, exempelvis krävs ett särskilt spackel för våtutrymmen. Absorbera med ett inert material och placera avfallsresterna och det absorberande materialet i en lämplig avfallsbehållare. Se även till att du använder rätt verktyg, så att arbetet går så smidigt och lätt som möjligt. Nordsjö Spackel Eco är en god nyhet för alla som vill ge miljön en skjuts i rätt riktning. I vårt stora utbud finner du Liquisole Casco och mycket mer.


Nordsjö är först i Norden med ett Svanenmärkt spackel. Den nordiska miljömärkningen Svanen passar väl in i Nordsjös miljökoncept. Nordsjö Visualizer Nyhetsbrev Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du senaste nytt om våra produkter, tjänster och information från din lokala proffsbutik.


Från vetenskap till vägg. Används främst i våtutrymme eller där ett våtstarkt spackel erfodras. Produkten uppfyller de krav som anges i HusAMA 11. Behandling Underlaget ska vara fast, rent och torrt. Nordsjö Master Wall Filler är ett kvalitativt lättspackel som fungerar på de flesta underlag och är även lämpligt för iläggning av skarvremsa.


Nordsjö spackel

Original Vägg- och takspackel från Nordsjö. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Vi har olika spackel för olika behov, grovspackel fyller lite större håligheter och finspackel är perfekt när du vill ha en helt jämn yta. Spackla om du vill ha ett perfekt resultat Att spackla är ofta nödvändigt för såväl proffs som hemmafixare.


Har spackel tex olika egenskaper om det kommer från Nordsjö , Flügger, eller någon annan tillverkare? När det gäller färg så sägs det ju tex ofta att färg från kvalitetstillverkare täcker bättre än billig färg, så gäller något motsvarande även för spackel ? Läs noga på förpackningen vad spacklet ska användas till och fråga i butiken om du känner dig osäker vilken spackelsort som passar i det enskilda fallet. Då spackel generellt sett är en liten kostnad i sammanhanget, lönar det sig att satsa på kvalitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg