fredag 24 november 2017

Google konto åldersgräns

Kontot kan inaktiveras om du anger fel födelsedatum. Konton är inte tillgängliga under tidsfristen. Vi gör detta för att våra policyer kräver det. Innan barnet fyller får föräldrarna ett e-postmeddelande med information om att barnet kan att ta över kontot på sin födelsedag.


Google konto åldersgräns

Det betyder att du som förälder inte längre kan hantera barnets konto. Om en video flaggas och vi märker att innehållsskaparen angav en felaktig ålder vid registreringen säger vi upp kontot. Vi uppmanar alla våra användare att läsa igenom riktlinjerna för communityn.


Du får använda bokstäver, siffror och punkter. Hitta nya favoritvideor på. Visste du att det nu finns en söktjänst med socialt ansvar? Du kan granska och justera vissa sekretessalternativ nu och hitta ännu fler inställningar om du loggar in eller skapar ett konto.


Konto som är länkat till föräldrarna. Barnets konto är länkat till föräldrarna via en app som har koll på vad som sker. Gmail är tillgängligt på alla Android- och iOS-enheter och stationära datorer.


Sortera, samarbeta eller ring en vän utan att lämna inkorgen. SKICKA ETT RÖSTMEDDELANDE – När det inte räcker med text trycker du på Spela in och säger, sjunger eller skriker ut ditt meddelande. Klicka på den enhet som du inte kan logga in på Pokémon GO med och klicka på Ta bort åtkomst till kontot. När du gjort detta kan du öppna Pokemon GO igen.


Google konto åldersgräns

Sök efter och bläddra bland: – Butiker och restauranger i närheten. Liveuppdateringar om sportresultat och. To review and adjust your security settings and get recommendations to help you keep your account secure, sign in to your account. GB of storage, less spam, and mobile access.


Kostnadsfria onlinesamtal, meddelanden, billiga internationella samtal till mobiler och fasta telefoner och Skype för företag för effektivt samarbete. Det finns vissa villkor på hur man får använda upphovsrättsskyddat material i de uppladdade videorna som måste följas om de ska fortsätta finnas kvar att se. Create and edit web-based documents, spreadsheets, and presentations. Store documents online and access them from any computer. Jaha, Någon mer som har råkat ut för att deras Checkout konto blivit avstängt eller?


Har sålt min app på Market nu i ungefär en månad och i går så. Ett konto som rentav kan få ligga kvar på mobilen om jag ger bort den, eftersom det inte ligger något personligt. Kan ju koden men kommer mig inte in och vet inte hur jag kan ändra det. Men kan inte trots att jag där byter kod så funkar det inte. Du uppmanas att tillåta Outlook att komma åt din e-post, dina kontakter och kalendrar.


Ett av de enklaste och mest tillförlitliga sätten att skydda ditt konto är att ha ett mobilnummer kopplat till kontot. Så här enkelt tar du reda på det. Welcome to your Password Manager. Easily view and manage passwords you’ve saved in Chrome or Android.


Google konto åldersgräns

Run a Password Checkup to strengthen your security.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg