onsdag 8 november 2017

Grenuttag utomhus clas ohlson

Delbetala i upp till månader. Alltid fri frakt inom Sverige om du handlar för över 9SEK! Stort utbud inom kontor, skola och hobby. Flera varianter - beställ idag - inga avgifter och garanterat bra service!


Fri frakt vid köp över 500kr.

Likaså när ett vägguttag inte räcker till det antal stickproppar som du behöver ansluta. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.


Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Aktivera javascript-stöd i webbläsaren för att förbättra din shoppingupplevelse. Välkommen till PriceRunner! Detta 2-vägs grenuttag passar utmärkt för dig som behöver förlänga ljusslingan, terrasvärmare eller annat valfritt föremål.


Den passar utmärkt att ha utomhus och har två gula lock för att täcka uttagen.

Med hjälp av våra skarvsladdar löser du på ett smidigt sätt vardagens problem när t. Grenuttag för utomhusbruk! Skarvsladdarna finns i en rad utföranden med olika kabelläng IP-klassning, ledararea etc. Vissa lämpar sig för inomhusbruk och andra klarar påfrestningar utomhus i regn och kalla miljöer.


Bestäm själv hur lång sladd du behöver eller ersätt ett trasigt grenuttag. Premium-Alu-Line - robust grenuttag i aluminium och svart plast. Belyst 2-polig strömbrytare - stänger av strömmen helt och hållet.


Snedställda uttag - få plats med fler kontakter. Kan hängas upp på väggen - spar plats på golvet. Få fler uttag med en grendosa. Vinklade uttag - få plats med vinklade stickproppar och nätadaptrar.


GELIA SKARVSLADD UTOMHUS RDOE 3G1. Hitta bästa pris och läs omdömen – vi hjälper dig hitta rätt. Fick även med sig ett grenuttag med skymningsrelä för utomhus. Denna variant av grenuttag låter en huvudapparat styra strömmen till de andra inkopplade apparaterna.


En kabellängd på m, ett handtag på ovansidan och ett jordspett gör att du kan placera utomhusuttaget nästan överallt.

Oavsett om du är inomhus, utomhus , i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Krocket är ett klassiskt sommarspel för trädgården eller parken. Komplett krocketspel med detaljer i pastell. Levereras i väska med bärrem. Skarvsladd utomhus SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen.


Hos oss hittar du olika typer av kablar och grenuttag för alla ändamål. Investera i ett förråd av flera skarvsladdar för både inomhus och utomhusbruk. Skapa en enklare och roligare vardag eller fest genom att vara förberedd på alla elbehov.


Alla våra sladdar och grenuttag är jordade för ett säkert elanvändande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg