måndag 20 november 2017

Bjuda på middag recept

Att bjuda till fest är alltid trevligt och festmaten är ofta ett uppskattat inslag. Här hittar du recept på enkel festmat som passar för många gäster. Vet du inte vad du ska äta till middag ? Här har vi samlat middagstips för så väl jäktiga vardagar och de dagar då du vill njuta lite extra av middagen. En bra vardagsmiddag går att laga snabbt och enkelt, samtidigt som resultatet bjuder på läckra smaker.


Var så go våra middagsrecept!

Här bjuder jag på goda recept , mat- och vintips samt inspiration och smarta knep till köket. Med bloggen hoppas jag kunna hjälpa dig att laga enklare vardagsmat såväl som annorlunda recept till helg och fest. Som hjälp på traven har jag här samlat de bästa vegetariska recepten till köttfria middagar här i bloggen. Helt enkelt mina favoriter.


Alla recept är ovo- och lakto-vegetariska, vilket innebär att de innehåller mjölk, ägg eller både och. Studentmottagning, bröllopsmiddag, släktträff – eller bara en stor middagsbjudning? Jag hoppas det ska inspirera.


Oavsett vilken typ av middag det är brukar det vara mycket att ta hand om vid sidan av middagen.

Just därför kan det vara skönt att bjuda på en varmrätt som går att förbereda i god tid innan festdagen. En festligare middag hemma eller en helt vanlig lunch på jobbet, en paj passar nästan alltid. En krispig sallad till och måltiden är klar.


Här serverar vi sju pajer med läckra smaker varav en variant är mer efterrättsbetonad med päron, ädelost, valnötter och honung. Sätt ugnen på 2grader. Helgmat får gärna vara lite extra god och lyxig. Huvudrätter En huvudrätt eller varmrätt serveras ofta som en del av en tvårätters eller trerätters middag.


Här finner du en mängd olika enkla recept på god. Snabbt, enkelt och gott ska det vara! I Sverige gör vi det ofta för komplicerat och organiserat, det måste vara finsilver och fyra rätter för att man ska våga bjuda hem folk.


En pasta al forno (pastagratäng) är enkel, snabb och fantastiskt god när man spontant bjuder hem vänner på middag. Maten ska vara go men det är minst lika viktigt med umgänge. Arla Köket ger dig bästa recepten på vår svenska husmanskost - låt dig väl.


Om du har svårt att hitta inspiration till middagen så finns här recept på enkel helgmat. Middagen mitt veckan ska gå snabbt att. Gott, snabbt och enkelt.


När du lagar varm middag är det ofta smart att göra en större portion.

På så vis får du goda matrester till matlådan nästa dag. Social medier-delning - Låter dig dela webbplatsens innehåll på sociala plattformar. Marknadsföring - Vi vill kunna ge dig skräddarsytt innehåll.


Både på vår webbplats och även när det är relevant på andra sajter. Satsa på att bjuda på paj när du har ett större sällskap över på middag eller när du dukar upp för buffé. Paj är enkelt att tillaga och uppskattas av såväl vuxna som barn.


Pajer kan förberedas och göra många magar mätta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg