tisdag 28 november 2017

Fiskars snowxpert snösläde

Hitta det du är på jakt efter hos K-rauta. Köp enkelt och smidigt online eller besök någon av våra butiker. Leverans hem till dörren. Se öppettider och adresser.


Till K-rautas alla varuhus.

Missa inte poängen - bli medlem! Ta inte hela kostnaden direkt. Problem med transporten? Inga problem, vi hjälper till! Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans.


Handla online till toklåga priser. BAUHAUS - När det måste bli bra!

Shoppa dina favoriter hos Ellos nu! Hos Ellos hittar du allt inom mode. Snösläde med låg vikt för snöröjning på större ytor! Den patenterade slitskenan förbättrar bladets styrka och hållbarhet.


Detta ger en ökad slitstyrka på upp till tre gånger jämfört med andra lösningar. Det är den populäraste produkten i kategorin Snöredskap med ett genomsnittligt betyg på 4. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker. Handtaget är ergonomiskt vinklat och det rörformade skaftet i stål är robust.


Allt för att snöröjning på större gårdsplaner och ytor ska kunna ske så snabbt ocheffektivt som möjligt. Lätt och smidig snösläde för snöskottning av större ytor. Lätt snösläde med patenterad slitskena!


Bakom SnowXperts goda funktionalitet står flera smarta lösningar. Oavsett vad du behöver i vinter – en snöskyffel, en praktisk snöraka eller en robust snösläde – så har vi det. Långt, kraftigt handtag av stålrör.


Formgjuten skopa för hög stabilitet och låg vikt.

Stålröret är ergonomiskt designat. Perfekt för att skotta snön från större områden. Den är mer än gånger slittålig än andra spetsar.


Ergonomiskt vinklat skaft i stål för bästa hållbarhet och bekvämlighet. Plasttråget är formsprutat - kombinerar lätthet med styrka. Hos Granngården hittar du alltid ett brett utbud av trädgårdsredskap som grensåg, sekatör, grensax och häcksax.


Fiskars , Freund Victoria och fler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg