torsdag 9 november 2017

Sunfleet support

Vid akuta fordonsärenden är vår support öppen dygnet runt. Om jag får problem med en kontrollant eller chaufför i länstrafiken? Berätta att du har en giltig Resplus-biljett. Ringde supporten men de kunde inte kommunicera med bilen (och vi hade ju ingen nyckel ännu). Det tog en timme och fem minuter att komma iväg från att vi ringde supporten , och då fick vi åka till Majnabbe och ta en bil där istället.


Boka för en timme, en dag, en helg eller precis så länge du vill.

Som medlem kan du boka allt från Volvo Vtill lyxiga XC90. Ta också för vana att gå ett varv runt bilen när du hämtar den och lämnar tillbaka den för att se att allt ser bra ut. Handenheten bör förvaras i handskfacket under bokningstiden. Alltid på tillgängliga platser, dit det är enkelt att ta sig till fots.


Du är inte knuten till en specifik bilpool, eller ens en specifik stad. Ena gången kan du välja att hämta en bil i Göteborg, en annan gång i Stockholm eller Lund till exempel. Gå med i Sveriges största bilpool till studentpris.


Med Mecenat får du studentrabatt hos tusentals företag.

Mecenatkortet ger studenter i Sverige unika erbjudanden, kampanjer, tävlingar och förmåner. Jag laddade ner appen men använde i slutändan inte tjänsten kom på att jag måste säga upp det innan gratismånaderna tog slut med mer lr mindre en lånads marginal. Anledningen till att jag inte använde den var för att det i slutändan var för dyrt.


Bilpool är ett enkelt, miljövänligt och ekonomiskt sätt att ”äga” bil på. Du behöver inte bekymra dig om att tvätta bilen eller köra den på service. Service ingår alltid i avtalet, liksom tvätt, vägassistans och support. Du kan dessutom välja en stor bil när du behöver det eller en mindre när det räcker.


Support og kundeservice i samme løsning. Du får tillgång till allt från mindre Volvo Vtill premiummodeller som Volvo XC90. Har du tillfälligt behov av bil? Detta gör att den kan användas oftare än elbilar generellt i bilpooler.


Enkel tillgång till ny bil Poolbilar ställs upp nära användarna. I dagsläget finns bilar på 1platser i Göteborg och utbudet av bilar växer stadigt. Uthyrarna koncentrerar sig på bostadskvarter i tätbebyggda delar av Göteborg och till företagstäta om-råden.


Välkommen till din förmånsportal! Sunfleets medlemmar, dygnet runt. Via Benify får du tillgång till förmåner och mycket annat som är kopplat till din anställning.


Här är bilen inget undantag.

De tre första månaderna är. Peter kommer från ett av ägarföretagen, Volvo Personbilar Sverige där han senast arbetat som produktchef och han har dessutom bakgrund som marknadsanalytiker på Volvo Personvagnar. Status, varumärkenBolagshändelser för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg