måndag 27 november 2017

Sony xperia z3 compact elgiganten

Sony xperia z3 compact elgiganten

Se alla erbjudanden och köp nu! Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag! Nordens största varuhus.


Enormt utbud av mobiltelefon från välkända varumärken! Sonys bästa ingenjörer har resulterat i en vattentät, kraftfull och slimmad surfplatta som inte begränsas av sina kompakta yttre mått. Trots det mindre formatet har Compact -utgåvan lika bra kamera, batteritid och vattenresistens som den vanliga Z-modellen. Du kan optage i 4K billedekvalitet. Den kan holde strøm i næsten dage.


Der er mange gode genvejstaster. Jeg havde før en sony xperia zCompact , hvor jeg synes genvejstasten til kameraet fungerede meget bedre. Med en läckerare design, längre batteritid och fler funktioner får du allt du förväntar från Sony och lite till. Hoppa till innehåll Butik. Upptäck Sonys appar och tjänster.


Sony xperia z3 compact elgiganten

Telefonen har, på en hårsmån när, samma bredd och höjd som sin föregångare, men är närmare millimetern tunnare. Trots det har Sony fått in en tum större skärm och ett lite kraftigare. Batteriet är mindre än på Zmen ger ändå dagars standby. Annars finns skillnaderna mest på utsidan.


Den är lättare än en bok, tunn som en tidning och får enkelt plats i en handväska. Den mest avancerade tekniken från Sony har använts för att skapa en kompakt och oerhört kraftfull surfplatta. Så även om den är lätt och smidig rymmer den massor av prestanda. En del spel kanske inte har stöd för den här funktionen.


Om du inte vet vilken programvaruversion du kör på enheten kan du kontrollera det via menyn Inställningar. Sony hoppade över steget med Zför sin kompakta modell så det är glädjande att vi även fått en ZCompact. Föregångaren utsåg vi till den bästa minimodellen av en flaggskepps-mobil, då den bortsett från storleken faktiskt var snudd på identisk med storebror. Xperia X Compact user guide.


Om det inte finns någon ny tillgänglig programvara kanske du inte har tillräckligt med ledigt utrymme på. Handla tryggt med Klarna, vi erbjuder snabb leverans. Det är superenkelt att laga.


Sony xperia z3 compact elgiganten

Sony xperia zcompact mobilskal SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester - Gör ett bättre köp idag! IPS LCD display, Snapdragon 8chipset, 20. Här samlar vi alla artiklar om sony xperia z3.


Zsom var en marginell uppdatering av Z1. Vi får nästan känslan att Sony hoppas att vi inte ska lägga märke till viktökningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg