måndag 6 november 2017

Göra i phuket

Tired of Endless Searching? Det finns massor av turer på någon av de många turnén står tillgängliga på alla hotell eller i de flesta turistområden. Hit reser du för att njuta av vädret, stränderna, kulturen och maten. Turisterna brukar börjar komma i slutet utav oktober och gör sin topp vid jul till mitten utav januari, därefter blir det lite lugnare igen och mars är allra lugnast.


Men här finns också lugna oaser fyllda av fågelkvitter och små hål-i-väggen med rykande het thaimat.

Charterresor med Ving finns från Sverige. Bo: Phi Phi Banyan Villa ligger centralt och har pool. Liksom Kata Beach och Kamala Beach, har svenskarna denna strand som en av favoriter. Du åker på morgonen och utflykten inkluderar besök till ö grottor, en tur med en båt som har glasbotten, snorkling utanför ön och en del tid på Phi Phi Island där vissa arrangörer åker till Maya, platsen för filmen The Beach.


Besök webbsidan för mer. Krabi är dessutom en utmärkt utgångspunkt när du vill se och uppleva mer av semestern än bara sol och bad. Passa på att göra båtutflykter i den spektakulära skärgården i Phra Nang Bay.

Golf, fiske, vattensporter, kitesurfing, vindsurfing, vandring, trekking och cykling. Boat Plaza är en plats där man kan hyra enklare båtar med pedaler eller ge sig på andra spännande sätt att åka på vattnet. Undrar vad det finns att göra.


Det enda du behöver göra är att fylla i när och vart du vill åka och så skannar vi av hela marknaden med miljotals flyg för att hitta det bästa erbjudandet till dig. God kvällsbufé kan också ätas här. Ska åka till kata beach snart och jag undra vad man kan hitta på där. Utflykter, krogar, stränder mm. Så har du erfarenheter av detta så skriv.


Men ibland kan det kanske vara kul att göra några utflykter som omväxling. Den drygt kilometer långa huvudön är landets största och här hittar du paradisliknande stränder som lockar besökare från hela världen. En del idéer finns att följa under utflykter.


Kom dock inhåg att det finns en hel del utflykter ni kan åka ut på själv. Rekommenderade turer är bl. Högsäsongen för Ao Nang är framförallt i perioden från november till april, men vädret är oftast fint även i maj, men kanske lite mer mulet och inte lika många soltimmar.


Karon stranden till närliggande öar.

Dessutom finns här också en speciell nattdel där man får möjlighet att se nattdjur i dess naturliga miljö. Produkten har blivit tillagd i varukorgen. Frakt kr fast pris. Föredra man att boka hotellrum i förväg kan man förstås göra det.


Hur många har du gjort – testa dig själv! Lanta erbjuder hotell i de flesta prisklasserna, från små bungalows anläggningar till större hotell med stora bassänger och spa. Thailan där har man ju varit”.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg