fredag 17 november 2017

En långvarig förlovning stream

Vodeville söker hos alla filmtjänster åt dig. Fem unga män skjuter sig själva i ett desperat försök att undkomma ödet på fronten. Vi har de nyaste filmerna och tusentals titlar att välja mellan. Streama direkt på hemsidan, via Chromecast till din TV eller ladda ner och titta offline i vår app!


En episk berättelse om Mathildes hoppfulla och outtröttliga sökande efter sin fästman, som uppges saknad i kriget under tveksamma omständigheter.

En långvarig förlovning utspelar sig i Frankrike mot slutet av första världskriget, dels på slagfältet i Somme, dels i Paris. Fästmön till en av männen får plötsligt information som leder henne att tro att hennes pojkvän på något sätt kan ha undgått sitt föreskrivna öde. Fem desperata män skjuter sig själva för att få komma bort från fronten vid Somme, under 1:a världskriget.


De döms inför krigsrätt till att lämnas ensamma i ingenmanslan för att dö i korseld. En flickvän till en av männen, erhåller information om sin fästman. Hon vidtar därför sina egna efterforskningar kring vad som verkligen hände med de fem dödsdömda soldaterna.


Detta leder henne till en härva av korruption inom den franska militären och en förväxling av identiteter på döda soldater.

Till slut får hon reda på sanningen - Manech har vårdats av en kvinna som förlorat sin son i kriget. Audrey Tautous karaktärer Amelie och Mathilde påminner en del om varandra. De är båda söta, lite naiva, men bestämda unga kvinnor. Det glömmer man dock när det blir spännande och när den betagande storyn tar över. Det är en berättelse om Mathildes hoppfulla och outtröttliga sökande efter sin fästman, som uppges saknad i kriget under tveksamma omständigheter.


Se filmer online på Viaplay. Han har inte trumpetat ut något i stil med allt jag gjort tidigare har varit skit, och nu ska jag byta stil totalt. Det är roligt, eftersom hans stil är urskön och bör bibehållas. Jeunets idérikedom samsas väldigt väl med en lite allvarligare ton än tidigare och filmen känns.


Påfrestande för gamla Amelie-beundrare, men snart väntar en makalös saga om tro, hopp och kärlek av mest okuvliga sort. Jean-Pierre Jeunet är en både innovativ och duktig regissör, som visat prov på stor talang i filmer som Amelie från Montmartre, De förlorade Barnens Stad och En Långvarig Förlovning. De överlever och blir som straff lämnade att dö mitt ute i eldstridens ingemansland. En av männens flickvänner, den 19-åriga Mathilde, vägrar tro på sin älskades död och påbörjar ett långt och strävsamt sökande efter sanningen! Hennes väg framåt är fylld av motgångar, men Mathilde är inte rädd!


Intrigen drivs fram av en detektivhistoria.

En Långvarig Förlovning DVD-filmer - visar egenskaper. Vi befinner oss i första världskrigets Frankrike. Objektiva prisjämförelser. Gå till gamla Prisjakt.


Vedergällningen med Svenska Deckarakademins pris för bästa utländska deckare. Jämför priser på En Långvarig Förlovning DVD-filmer. Resultatet blir en sentimental film som inte vet vart den är på väg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg