måndag 20 november 2017

Server för inkommande epost iphone

Det portnummer som används av servern för inkommande e-post. Vanliga portnummer för inkommande e-post är 1och 9för IMAP-konton, och 1och 9för POP-konton. Autentisering Välj Lösenor MD NTLM, Kerberos eller Ingen enligt e-postleverantörens anvisningar.


Har servern för inkommande e-post stöd för kryptering. Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna.

Sedan ett antal år tillbaka har iOS nu Outlook. Dessvärre går det inte att använda denna funktion som Passagenmedlem utan det är endast webbaserad e-post som gäller. Inkommande serverinställningar. Lösenord Använd samma lösenord som du använder för din e-post. Exchange-konton – se avsnittet Hitta serverinställningar för din Exchange-postlåda eller fråga IT-administratören om serverinformationen.


Gå till inställningarna för e-post i din mobiltelefons meny. Lägg märke till att guiden använder sig av surftown.

Så här kommer du igång med din e-post från Telia i datorn och mobilen. Vill du hellre läsa en guide scrollar du bara ner. Server för inkommande e-post (IMAP): mailcluster. Steg för steg-guide med bilder. Nedan följer en steg för steg guide för att lägga till ett e-postkonto.


Börja med att gå in i Inställningar. Scrolla sedan ner till valet Lösenord och konton. Observera att Teleinte kan ge support för mejlklienter från tredje part, utan endast för vår webbmejl.


För att få hjälp med installation och support med en separat mejlklient hänvisar vi till deras support. Här ser du de inställningarna som behövs gällande inkommande och utgående e-post samt hur ditt användarnamn ska se ut. Kontrollera ett e-postkontos server för utgående e-post i Mail på datorn. Om du ser en varning om att ett mejl inte kan skickas via en e-postserver för utgående e-post kanske du inte använder den server som e-postkontot kräver, eller så är servern felaktigt konfigurerad.


Namnet på din server för inkommande e-post. E-postadressen som du vill konfigurera. De flesta använder 1eller 9för IMAP och 1eller 9för POP.

Det här är din e-postleverantör. Om du måste logga in på POP3- servern först, väljs automatiskt alternativet Logga in på postserver för inkommande e-innan e-post skickas. Ett testmeddelande skickas. I meddelandet förklaras alla ändringar som gjorts till installationen av Outlook.


Vid val av POP kommer inte en kopia på servern sparas, vilket gör att om du raderar det på telefonen så är det borta). Användarnamn: din mailadress Lösenord: ditt lösenord till mailadressen. Lösning: Aktivera SMTP-autentisering för POP- eller IMAP-kontot. Vissa e-posttjänster, inklusive iCloud e-postkonton kräver autentisering för deras SMTP- servern.


Om du har verifierat att alla inställningarna är korrekta men du fortfarande inte kan skicka meddelanden kan du försöka aktivera SMTP-autentisering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg