torsdag 2 november 2017

Lego store köpenhamn

Lego store köpenhamn

Om man är i Köpenhamn med barn är det värt att stanna till i Lego Store. Trevlig miljö med uppbyggda legofigurer är kul för barnen att se. De gillade också väldigt mycket att få plocka lego som lösgodis, även om vi förväntat oss ett större sortiment av annat än standardklossarna.


Lego store köpenhamn

Beläget mitt i hjärtat av Gamla staden, är LEGO butiken svår att missa. Affären har nyligen återöppnats efter renovering som nu ger ännu mer glädje till sina besökare. Kom hit för att fylla på Legolådan där hemma eller bara titta på mini-Nyhavn som är gjord av dessa färgglada byggklossar. Hemsida: Disney Store.


På Ströget ligger också Lego Store , en affär med enbart Lego. Här finns också en avdelning med Lego kläder. Ett annat måste om du reser med barn till Köpenhamn är att besöka LEGO butiken på Ströget. En stor butik med massor av LEGO är ju verkligen drömmen för barn som älskar LEGO.


Här hittar du allt du kan tänka dig av alla olika sorters LEGO eller LEGO Duplo och även små lekhörnor, där man kan bygga med LEGO. Du måste vara minst år för att handla online. LEGO , logotypen LEGO , minifiguren, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS och MIXELS är varumärken som tillhör LEGO -gruppen.


Alla rättigheter förbehålls. Lågpriser på hotell i Köpenhamn. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu!


Enkel och säker bokning online. Köp online, snabb leverans. Vi har ett sort sortiment av Lego.


På bare få minutter får du et kig ind i det store LEGO legehus, og hvad verdens bedste legeaftale egentlig er. Brix - Vi älskar LEGO ! LEGO , med försäljning online samt ett LEGO -varuhus vid IKEA i Marieberg köpcentrum söder om Örebro. Vi lagerför ett spännande sortiment med ca 8. Nordens största butik för LEGO. LEGO -land i Danmark som är ett nöjesfält för både barn och vuxna.


Lego store köpenhamn

Ordet LEGO kommer ifrån de två första bokstäverna i danska frasen leg godt som betyder lek bra. Här hittar ni lösa LEGO delar från alla möjliga LEGO teman såsom LEGO City, LEGO Friends, LEGO Star Wars, LEGO Ninjago, LEGO Batman osv. Vi säljer ENDAST originaldelar från LEGO och de är ALLTID helt nya och oanvända. LEGO har som sagt ett mycket brett sortiment, och oavsett åldersgrupp på ditt barn, så är chansen stor att ni kommer att finna det ni söker bland deras produkter.


För de allra minsta finns LEGO 0-år. Där kan du bland annat kan hitta LEGO Wear, som är en häftig klädkollektion för de allra minsta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg