onsdag 1 november 2017

Bilantenn hajfena

Bilantenn i form av hajfena , universal antenn färger. Dekorativ bilantenn , så kallad hajfena som är standard på nyare bilar. Ger din bil ett fräckt utseende. Komplett med anslutningskabel.


Denna hajfena är svart och har en grön LED på toppen.

Det är en dummy (inte fungerande) som är enkel att montera. Har en dubbelhäftande platta på undersidan. Detta otroliga billjus i form av hajfena är perfekt för dig som vill köpa något tufft till din bil. Det har olikfärgade flashljus som försäkrar dig om att alla märker då.


Utrusta din bil med denna, snygga hajfena -antenn. Hajfena -antennen är universal och passar alla bilmärken. Skruva loss din gamla antenn och montera antenn-kabeln som medföljer.

Sedan är det bara att dra av tejpremsan och montera på utvalda stället. Fungerande med orginalkvalitet. Upp till lägre pris på Reservdelar Biltillbehör hos Skruvat. Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud.


Vi har ett stort utbud av antenner till din bil eller annat fordon. Snabba leveranser och dagar öppet köp. Handla online hos Autoexperten idag!


BRL Electronics säljer bilstereo, subwoofer och slutsteg i vår webshop. Utbud med HiFi, hemmabio och billjud. Kompakt radioantenn som är anpassad för montering på biltak.


Snygg och klassisk hajfena ! Detta är en riktigt och väl fungerande antenn, alltså ingen atrapp. Monteras med medföljande genomgående bult (monteringshål 15mm). Gummitätning på undersidan.

Storlek: 156mm lång, 77mm bred och 50mm hög. Hajfena radioantenn, går utmärkt att lackera i bilens färg. Antenn hajfena stor, svart. SAAB originaldelar kommer från ORIO som idag sköter reservdelsförsäljningen av SAAB original.


Tjena Tänkte kolla om någon vet var man kan köpa en Hajfena som några saabar samt audi har för ett humant pris ? Hej, nybliven 9-Aero ägare -02:a 250hk. Alltså en hajfena som har. Har sett att takantennen (hajfenan) är ganska sprucken.


Det jag tänker på är om det kan komma in. Vi samarbetar med ett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg