tisdag 2 maj 2017

Grönt kort golf billigt

Kvalitet direkt från tillverkaren! Fri frakt inom Sverige. Stort utbud av produkter för behoven för bosta hushåll, fritid och hobby!


För att få lov att spela golf (gäller inte Pay-and-Play) måste man genomgå en ”golfutbildning”, en s. Inom Göteborgs Golfdistrikt ingår drygt golfklubbar.

Har du funderat på att börja spela golf ? Billigt , prisvärt medlemskap med mängder av förmåner. Golf för alla Sofielund GK ligger endast minuter från Stockholm. Hos oss behöver du inte boka starttid då vi tillämpar bollränna veckans alla dagar.


Bli medlem från 3sek Golf -id inom timmar En fri greenfee ingår Gå med i Sveriges snabbast växande golfklubb nu! Hässelby Golf för i år, så skynda er och kom ner och spela en sista runa. De gamla myterna kring golf att det är svårt, dyrt och tar tid har suddats ut.


Nu finns det plats på golfbanorna.

Det ingår tre greenfeekuponger på Bryttsätter Golf (dessa är personliga i ditt namn och finns att hämta i receptionen). PAYPLAY (för dig som inte har grönt kort ) – 995:-Fritt spel på banan hela året som medlemskapet gäller. Nästan som Drop-In men vi kallar det Golf på Dina Villkor.


När du fått grönt kort måste man vara medlem för att få ett Golf -ID av Svenska Golfförbundet även om man spelar. Efter genomförd kurs erhåller du hcp (vilket är grönt kort ). Grönt Kort Online – 995kr. Jag brinner för att skapa en skön och avkopplande stämning runtomkring golfen såväl på golfbanan som i klubbhuset. Jag kommer att vara med och arrangera olika aktiviteter runt omkring golfen såsom till exempel: Dam och Herrträningar, Nybörjarkurser, Närspelskurser, ”Akutlektioner”, Slå längre kurser samt Roliga tävlingar osv. Det finns pay-and-playbanor som godkänner spel utan grönt kort , men för den som vill ha golf som hobby är det gröna kortet i princip ett måste.


Välkommen till oss på Flemminge Golf ,. Spela golf på en naturskön 18-hålsbana i Velamsunds naturreservat, strax utanför Stockholms city. Kursen består av flera delmoment. Vi vill att Nacka Golfklubb skall bli omtalad som en klubb med god atmosfär och kamratlig anda. Vår välskötta bana utvecklas ständigt och är känd för sin goda kvalitet på framför allt greenerna. Svenska Golfförbundet ändrade riktlinjerna för hur en kurs skulle vara formad och jag tänkte att mer och mer utbildning görs på nätet och för att modernisera sporten har jag startat en golfkurs online, säger Michael Persson, grundare av Golf4u.


Du lär dig de grundläggande av både de praktiska och teoretiska. Vi vill med denna kurs erbjuda dig en bra och nyttig start på din golf.

Det behöver, nödvändigtvis, inte vara i en svensk golfklubb men det är t. Vi jobbar stenhårt för att du ska lära dig spela golf på ett enkelt och smidigt sätt. Av alla billiga golfmedlemskap i Sverige så anser vi detta är det mest prisvärda då det utöver golf -i medlemskap i SGF osv ingår en fri golfrunda på Sparren GK i medlemsavgiften (3sek) samt rabatt i shop. Självklart har vi också golfmedlemskap som är anpassade för familje, Juniorer och knattar.


För dig som går kurs, välj mellan Golf -Duo och Hösterbjudandet. Kontakta oss om du har några frågor på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. STÄNGT Vi svarar i telefonen så gott vi kan under dagen men prioriterar besök vid disken.


Du hittar all information du kan behöva på vår hemsida och du kan hantera alla tidsbokningar, inkl tävlingsanmälningar, via MinGolf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg