torsdag 4 maj 2017

Hur snygg är jag på skala 110

Lågpriser på hotell i Skála. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Complete (success) 1: Hur lång är du?


Hur snygg är jag på skala 110

Personligen tycker jag att det är upp till betraktaren, alla kan inte tycka att en och samma person är snygg. Men inspirerad av en annan tråd så är jag lite nyfiken på att höra vad alla här tycker om sig själva, hur snygg är du på en skala från till 10? Som topic, hur snygg tycker du att du är på en skala 1-! Jag såg detta på kanalen. Komigen nu fragbite, ett ärligt och seriöst svar.


Berätta gärna varför du tycker som du. Me är en sida där du kan göra tester om nästan vad. Hur snygg är jag skala 1-10. Hur roligt är det att träna på en skala 1-? Till och med när jag tränar pilates kan jag tänka ” hur kan jag tycka om det.


Forumet Lek hur snygg är personen under dej på skala 1-? Men framförallt: vad är skalan ? För om man säger ah, jag är väl en sexa på en skala av 1-så menar man ju att man är lite snyggare än genomsnittet. Hur mycket snyggare på en skala 1-blir en kille om han är vältränad till skillnad om han är otränad men inte fet? Alltså stora armar, magrutor, tränad rygg, axlar, ben, låren osv. Om vi säger killen har ett ansikte som är en 5a på en skala 1-, hur många poäng extra får han om han får dom attributen som jag skrev ovanför?


Nu kan vi se att om vi har en avbildning där det första talet som står angivet i skalan är större än det andra talet i skalan (till exempel 100:1), då är avbildningen en förstoring. This video is unavailable. Läs riktiga recensioner - boka nu! Jive och cha-cha är kanske inget du satsar på under en utekväll.


Vilken danstyp är du när du går ut? Leker lite dj och så, haha. Molly Nutley och hennes. Nu har alla mina Shimo-läsare chansen att vinna den suuuperpopulära USA-bikinin! Hur duktig åkare är jag eg på en skala 1-?


Vet att många (INTE ALLA) ryttare som håller på med hoppning o dressyr är väldigt mån om vad de och sina hästar har på sig, att det är snyggt. Hur viktigt är det på en skala 1-för er islandsryttare, framförallt när ni tävlar? Iofs blir det kanske tydligare för just mig att det ser onaturligt ut pgaa jag har de andra sju bilderna framför mig där hon står i diverse olika hållningar fram och tillbaka på samma gata och där kaffemuggen vips byter hand då och då utan att hon rört sig en meter ^^ Men det är utseendet som ska bedömas, så shoot! Kunskapsfrågor bör undvikas, de har vanligtvis låg validitet eftersom respondenten antingen gissar, kan svaret eller tagit reda på det. Pelle har funderat på att lägga parkettgolv i sin nyinköpta lägenhet (Figur 2).


Hur snygg är jag på skala 110

Det är då omöjligt att veta vad som gäller. Då Pelle inte har möjlighet att mäta med en tumstock hur stort vardagsrummet är tänkte han använda sina kunskaper i skala. Pelle vet att ritningen ovan är i skala 1:200.


Om ettan står sist, betyder det att vi har en förstoring. Bilden är då större än föremålet eller verkligheten. Om skalan är 100:är en sträcka på bilden hundra gånger så stor som motsvarande sträcka i verkligheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg