onsdag 17 maj 2017

Enkla bakrecept

Här hittar du många inspirerande recept på enkla bakverk som passar för årets alla dagar. När du har ont om tid är det perfekt att fixa till några enkla bakverk och duka fram dem på bordet. Uppskattade enkla bakverk smakar alltid ljuvligt. RECEPT Bakrecept för barn.


Mumsa till det med en kladdig kladdkaka, rulla några mumsiga kokosbollar eller baka rykande frasiga scones till söndagsfrukosten!

Smarriga chokladbollar, kolakakor, kladdmuffins och söta små syltkakor – vi har samlat några oemotståndligt goda recept för familjens minsta. Snabblagad mat som är god och enkel att lyckas med. Här får du varje vecka nya tips på snabba och enkla recept för en godare och mer varierad vardag.


Recept Recept Enkel bakning. Dela vår passion för maten och njut av fler tillfällen att laga. På med förklädet och lycka till! Vi har samlat både middagar, mellanmål och lätta bakrecept , bara att välja och vraka.


Frestande goda småkakor som drömmar och makroner, klassiska kakor som sockerkaka, mazariner och pepparkakor- med hjälp av våra goda och enkla recept fyller du lätt ditt kakfat med sju sorter kakor.

Nu återstår bara frågan: vilken sort bakar du först? I programmet Leila bakar får vi tips om hur man lyckas med att baka allt från klassiska kakor till cupcakes, muffins och enkel sommartårta. Muffins och mjuka kakor är alltid en höjdpunkt till fikat eller picknick-korgen. Det är enkelt att baka och går snabbt. Oftast ingår bakpulver.


Tänk på att alltid baka med smör för bästa resultat. Här finns många goda och enkla recept på muffins, sockerkakor, rulltårtor och andra mjuka kakor med bilder. Enkelt , gott och väldigt snyggt – det blir resultatet när du bakar i långpanna. Här är de bästa recepten för din bakning – alla recepten är uttänkta för långpannan.


Gör bland annat kanelbullar, blåbärskaka, citronrutor, lakritskladdkaka, svartvinbärskaka och kärleksmums som du aldrig har bakat dem förut. Middagstips och enkla recept kan man aldrig få för många av. Hitta dina nya vardagsräddare här! Små, enkla våffelbakelser perfekta till Alla Hjärtans Dag. Klicka HÄR för att komma till inlägget och receptet.


Passar till mycket, gott och vackra som dekoration. Luncher i denna kategori tar max minuter att göra.

Hemsidan för dig som vill leva mjölkfritt, med tips, råd och recept. Baka med bönor nästa gång du ska bjuda på hembakat – det är ett enkelt och smart sätt att få in mer av de nyttiga baljväxterna i din kost. Det finns många dagar som är värda att firas med en riktigt god tårta!


Enkla och goda glutenfria recept på bakverk och godis med bilder och tydliga beskrivningar. Finns det något härligare än att baka? Här samlar vi alla de bästa recepten på de godaste bakverken - Från tårtor och bakelser till bullar och matbröd. När vårsolen tittar fram blir man sugen på kaffe med dopp! En liten småkaka, muffins eller något med choklad.


Muffins smakar precis lika gott en fredagskväll som till studentkalaset! Muffins kan du enkelt variera med smak och form, här har du vårt enkla grundrecept. Vi fyller kakburkarna med mintchokladsnitt, gaffelkakor, syltgrottor, jordnötscookies och havrekakor (klicka på bilderna så kommer du till recepten). Välkommen till receptsajten för dig som söker enkla och goda recept på mat och bakverk med tydliga beskrivningar och bilder steg för steg! Matlagning och bakning är ett stort intresse för mig.


Med min receptsajt och matblogg vill jag dela med mig av tips och ge inspiration i köket! Kungsörnens klassiska recept på Kanelbullar, samma recept som återfinns på våra vetemjöls-förpackningar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg